Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει το όνομά του με συνέντευξή της στα σημερινά ΝΕΑ...

Η τραγουδίστρια πρόσφατα είχε αποφασίσει να μοιραστεί μέσω Facebook την εμπειρία από το περιστατικό που της συνέβη όταν ήταν 15 ετών. Σήμερα με συνέντευξή της στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, αποκαλύπτει πως ο Δήμος Μούτσης ήταν ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή της όπως χαρακτηριστικά λέει.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η Λυδία Σέρβου τονίζει πως η είχε αποφασίσει να μην αποκαλύψει το όνομά του, κυρίως λόγω της ηλικίας του: «Εξάλλου, ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον 82 χρονών» αναφέρει ωστόσο συνεχίζει λέγοντας πως «λόγω όμως της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα το πω» σημειώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες, όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος, τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους. Δεν είχα βεβαίως ποτέ ούτε την πρόθεση ούτε τη δυνατότητα να προβλέψω ότι θα υπήρχαν τέτοια σχόλια για τους δύο αυτούς λαμπρούς δημιουργούς μας. Είναι σπουδαίοι συνθέτες αλλά και άνθρωποι, τους εκτιμώ και η ίδια απεριόριστα, αλλά και η Ελλάδα ολόκληρη και ο κόσμος, και πάντα στις μουσικές μου παραστάσεις ερμηνεύω τραγούδια τους» λέει η Λυδία Σέρβου.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στον άνθρωπο αυτόν εάν τον συναντούσε, σημειώνει: «Φοβάμαι κατ’ αρχάς πως θα με έπιανε και πάλι πανικός, εάν ιδίως ήμουν μόνη μου. Εάν ωστόσο έβρισκα τη δύναμη να ψελλίσω κάτι, θα ήταν ένα μεγάλο κρίμα…»

Η αρχική καταγγελία της Λυδίας Σέρβου

Και ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ τι φορούσα τη μέρα που ΣΑΚΑΤΕΨΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ! Ήταν Φεβρουάριος του 1992 όταν ο πατέρας μου, εφημέριος…

Posted by Λυδία Σέρβου on Wednesday, January 27, 2021

Η απάντηση του δικηγόρου του Δήμου Μούτση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook