Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έχω δεχτεί ρατσισμό για το ύψος μου! [βίντεο]
Η ηθοποιός, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην οικογένειά της, στο ρατσισμό που έχει δεχθεί λόγω του ύψους της και στο κίνημα #metoo.
«Ο ρατσισμός δεν είναι μόνο ο εμφανής ρατσισμός αλλά και ο έμφυλος, που σίγουρα υπάρχει. Το ύψος μου ήταν πολλές φορές εμπόδιο για τους ρόλους… αν περνάς τον άλλον 2 κεφάλια», είπε αρχικά η ηθοποιός.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τί την έχει ενοχλήσει: «Μια φορά εμφανίστηκαν τα παιδιά σε φωτογραφία και είχα πάρει τηλέφωνο να αποσυρθούν για να μην κινηθώ νομικά».
«Η κοινωνία δεν αλλάζει»
Ούσα από τις πρώτες γυναίκες που μίλησαν στο πλαίσιο του κινήματος #metoo, σχολίασε πως παρά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες δεν είναι εύκολο να αλλάξει η κοινωνία.
«Μίλησε πρώτα η Σοφία Μπεκατώρου και μετά μιλήσαμε εμείς και άλλες γυναίκες αλλά δεν πιστεύω πως η κοινωνία αλλάζει τόσο εύκολα. Θα ήταν πολύ ωραίο αλλά δεν αλλάζει. Σίγουρα κάτι μετακινήθηκε αλλά δεν αλλάζει. Αυτό το βλέπουμε και καθημερινά. Οι γυναικοκτονίες συνεχίζονται. Δεν είναι απλό, επειδή μιλήσαμε 10 άνθρωποι να αλλάξει η κοινωνία. Θέλει δουλειά πολύ», τόνισε.
«Δεν είμαστε εμείς οι ηρωίδες»
«Σε αυτήν την υπόθεση δεν είμαστε εμείς οι ηρωίδες, είναι οι κοπέλες που δεν ξέρει το κοινό τα ονόματά τους και σηκώνουν τον βαρύ σταυρό. Αυτές θα πάνε στο δικαστήριο. Αυτές υποφέρουν. Μιλάμε όλο για εμάς, επειδή είμαστε γνωστές, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα», υπογράμμισε η ίδια.
Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε τα παιδιά της πριν μιλήσει. «Ήταν ένα πράγμα που βάρυνε πολύ τις σκέψεις μου και τις αποφάσεις μου».
«Είμαι 47 και είμαι μια κανονική μαμά. Είναι χαζό να μην πω την ηλικία μου. Είμαι υπερήφανη γι΄ αυτήν. Πρέπει να ζήσουμε και κάθε μέρα μετράει», κατέληξε.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο»: Οι Ευρωπαίοι εξοργίζονται με το σχέδιο του Τραμπ να επωφεληθεί από τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
- Παγκράτι: Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μία 75χρονη – Αναζητείται δομή για την ΑμεΑ κόρη της (βίντεο)
- Μπαίνουν κάμερες σε 600 λεωφορεία της ΟΣΥ – Θα καταγράφουν παραβάσεις και προβλήματα του οδικού δικτύου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης
- Γεωργιάδης: «Ψώνιο» ο Καραναστάσης – Ευτυχώς βάλαμε κόφτη στη Βουλή, γιατί η Κωνσταντοπούλου θα μίλαγε καμιά βδομάδα για τον… ήρωα Διαμαντή
- «BeatMyGuest» Τραγούδησε και κέρδισε 2.000 ευρώ την εβδομάδα!
- «Ζω Καλά» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη: Καλεσμένη η Χρύσα Ρώπα – Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
- «Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Koκκινιστό κοτόπουλο με κυδώνια, γκούλας με παπαρδέλες και βελούδινο Red Velvet Cheesecake.
- Πούτιν: «Το σχέδιο Τραμπ των 28 σημείων για την Ουκρανία θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για μια τελική ειρηνευτική λύση»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook