Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε από παράσταση του τη Σάσα Σταμάτη
Δεν ήθελε να ξεκινήσει η παράσταση αν δεν αποχωρήσει...
Όπως όλα δείχνουν, το επεισόδιο με την Σάσα Σταμάτη πριν από μερικές ημέρες όταν ανέβηκε στην σκηνή και σταμάτησε παράσταση μαζί με μπράβους, ενόχλησε έντονα και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Για αυτό λοιπόν το λόγο όταν έμαθε πως πήγε να τον παρακολουθήσει στο θέατρο, της ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσει.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση “Ο κουρέας της Σεβίλλης”, όμως λίγο αφού έκατσε σε μία από τις πρώτες θέσεις, μία από τις ταξιθέτριες την πλησίασε και της ζήτησε διακριτικά να αποχωρήσει γιατί διαφορετικά δεν θα ξεκινούσε η παράσταση.
Αναλυτικά το δημοσίευμα για Σταμάτη – Χαραλαμπόπουλο
«Μάθαμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη (ναι, η τηλεπαρουσιάστρια που είχε διακόψει πρόσφατα την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου γιατί δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενο της σάτιράς του), πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.
Λίγο αφότου η κ. Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη. Και αυτά συμβαίνουν όταν παραβιάζεις αυτόκλητα την ελευθερία της έκφρασης και όλης της θεατρικής λειτουργίας, τελικά. (Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο)».
Ολες οι Ειδήσεις
- Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Αντάλλαξαν όρκους αγάπης – Τα συγκινητικά λόγια, η τρυφερή αγκαλιά, ο χορός της νύφης και το ξέφρενο πάρτι (βίντεο)
- Βούλα: Bίντεο δείχνει την ξέφρενη πορεία φλεγόμενου αυτοκινήτου πριν καταλήξει σε κολόνα της ΔΕΗ
- Συλλήψεις μετά την τραγωδία στο σκοπευτήριο του Μαλεβιζίου, ερευνάται η γνησιότητα της υπογραφής της 43χρονης
- Μητσοτάκης: «Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί για τη σύγκρουση» – Ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου από το 2019
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Σπάνε ρεκόρ οι θερμοκρασίες με 40άρια σε Γερμανία, Δανία και Τσεχία – Πνίγεται κόσμος αναζητώντας δροσιά – Κανόνια νερού στους δρόμους (βίντεο)
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Θαύμα στη Βενεζουέλα: Νεογέννητο μωρό 18 ημερών ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια – Συγκινητικό βίντεο
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook