«Απόψε ο έρωτας αφήνει το τιμόνι κι’ εγώ βαδίζω μόνη»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός του The Bachelor 2, το βράδυ της Παρασκευής 17/12. Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε ανάμεσα στην Αθηνά και την Άννα την εκλεκτή της καρδιάς του, όμως η πρώτη ήταν εκείνη που κατάφερε να τον κερδίσει. Η κύπρια λοιπόν, καταρρακώθηκε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να τον κράξει μπροστά στις κάμερες.

«Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό; Μετά από το ραντεβού μας πουν μου είπε πως με αγαπάει; Έτσι είναι η αγάπη; Απλά δεν ξανανιώσω τίποτα για κανέναν. Κάνεις λάθος μου είπαν, μα δεν άκουσα φως μου κανέναν. Λυπάμαι που άνοιξα την καρδιά μου, που αφέθηκα, που ένιωσα τόσα πράγματα και στο τέλος χάθηκαν όλα. Σαν να μην υπήρχαν ποτέ», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια.

Ακόμη και στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, η Άννα ούτε που τον ανέφερε σαν παρουσία στο ριάλιτι. Το μόνο που σχολίασε ήταν το γεγονός πως έχει στεναχωρηθεί πολύ, όμως η ζωή συνεχίζεται.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Άννας μετά τον τελικό του The Bachelor 2

«Τραβάω λοιπόν σ’όλα μια κόκκινη γραμμή, σβήνω μια αγάπη που ‘χε λάθος διαδρομή, αφού το θες ας είν’ αυτή η πιο μεγάλη μας στιγμή..
Απόψε ο έρωτας αφήνει το τιμόνι κι’ εγώ βαδίζω μόνη..
Κάπου εδώ κλείνει ο δικός μου κύκλος,
Τα λόγια όμως δεν χωράνε μέσα μου αυτή την στιγμή..
Ίσως κάποια άλλη στιγμή να καταφέρω να βρω τις λέξεις να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω.. Ένα όμως είναι το σίγουρο,
Το ταξίδι τώρα ξεκινάει!
Σας ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου που ήσασταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, η αγάπη σας είναι η δύναμη μου να συνεχίσω!»

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook