Μαινόμενος ο Αντώνης Κανάκης.

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την αντίδραση της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» στο άκουσμα της είδησης πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για δημοσιοποίηση προσωπικού υλικού πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sportdog, την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο ύστερα από σχετική ανάρτηση του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο Παναγιωτόπουλος είχε το θράσος να εμφανιστεί κανονικά στη δουλειά του, στο στούντιο του Κανάκη, προκειμένου να… κάνει εκπομπή μαζί τους υπόλοιπους «Ράδιο Αρβύλα».

Όλα αυτά ενώ οι συνάδελφοί του είχαν ενημερωθεί για τις σφοδρές κατηγορίες που τον βαραίνουν αλλά και την απόφαση του Θοδωρή Κυριακού να απομακρυνθεί άμεσα από τον ΑΝΤ1, κάτι στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης συμφώνησε από την πρώτη στιγμή.

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι σήμερα, είναι το ότι ο Κανάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του -τόσο για τις πράξεις του Παναγιωτόπουλου όσο και για το γεγονός πως βρέθηκε και ο ίδιος υπόλογος, με τα αρνητικά σχόλια να είναι εκατοντάδες για όλη την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα»-, με αποτέλεσμα όταν τον είδε να μπαίνει στο στούντιο σα να μην τρέχει τίποτα, να σπεύσει μαινόμενος να λύσει τις διαφορές τους… αλλιώς.

Ευτυχώς, επενέβησαν άμεσα οι Κιούσης – Σερβετάς και χώρισαν τους δυο τους προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όλα αυτά, μάλιστα, λίγο πριν ο Κανάκης κληθεί να βγει ζωντανά στο «Ράδιο Αρβύλα» και να δώσει τις δικές του εξηγήσεις δηλώνοντας πλήρη άγνοια για τις δικαστικές περιπέτειες του Παναγιωτόπουλου, ο οποίος μέχρι σήμερα εξακολουθεί να κρατά προκλητική στάση.

Το μόνο βέβαιο είναι πως κανείς από την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» δεν γνώριζε την αρρωστημένη συνήθεια του Παναγιωτόπουλου να εκθέτει ανεπανόρθωτα τις γυναίκες με τις οποίες μοιραζόταν το κρεβάτι του.

Πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις