Ξεπέρασε τα όρια με αυτό που έγραψε! Ο συμπαρουσιαστής του Αντώνη Κανάκη έχασε την ψυχραιμία του!

Αντίστροφα μετράνε πλέον στον ΑΝΤ1 για την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα. Μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του, έχοντας την “απόλυτη στήριξη του σταθμού”, προχώρησε στην παύση των δύο εκπομπών λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο break λόγω εορτών.

Με το μέλλον των εκπομπών να μένει για μέρες αμφίβολο, απαντήσεις στις όποιες απορίες ήρθε να δώσει ένα τρέιλερ στο οποίο οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ανακοίνωσαν την επιστροφή του “Ράδιο Αρβύλα” στις 10 Ιανουαρίου στις 20:00.

Χωρίς συνοδευτικό δελτίο Τύπου, το τρέιλερ είχε χριστουγεννιάτικη διάθεση και μένει στην πολιτική σάτιρα αποφεύγοντας τα άλλα σχόλια, ενώ λίγο αργότερα ο ΑΝΤ1 απέστειλε και τις νέες promo φωτογραφίες των εκπομπών της ομάδας με τη λιτή σημείωση ότι αποστέλλονται “προς αντικατάσταση των παλιών”. Αυτό που μένει, λοιπόν, να δούμε είναι πώς θα χειριστεί το όλο θέμα στον αέρα του “Ράδιο Αρβύλα” ο Αντώνης Κανάκης και οι δύο πλέον συμπαρουσιαστές του.

Πάντως, το σκάνδαλο με την Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει προκαλέσει ήδη τεράστια ζημιά στους Ράδιο Αρβύλα, καθώς καθημερινά υπάρχουν εκατοντάδες σχόλια στο twitter που τους κατηγορούν, προφανώς χωρίς στοιχεία, ότι ήξερα. Βέβαια, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος, το έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους, πως δεν είχαν καταλάβει τίποτα για τον πρώην συνεργάτη τους και μάλιστα έχουν ζητήσει και συγνώμη από το κοινό τους.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί που δεν τους… πιστεύουν και ψάχνουν ευκαιρία να τους «κράξουν». Την Τρίτη λοιπόν, ο Χρήστος Κιούσης έκανε ένα σχόλιο σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού που ξεπέρασε τις 21.000, ωστόσο από κάτω οι περισσότεροι του τα «έχωναν» για τον Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, ο ίδιος αποφάσισε να απαντήσει σε ένα σχόλιο, με μία κάκιστη τοποθέτηση, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε την αρχική τοποθέτησή του και το σχόλιο για τις ΜΕΘ:

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook