Το πρώτο μήνυμα της Δέσποινας Βανδή μετά την γνωστοποίηση πως νοσεί από κορωνοϊό.

Η Δέσποινα Βανδή περιλαμβάνεται στους επωνύμους που κόλλησαν πρόσφατα κορωνοϊό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τεθεί σε καραντίνα, ενώ μέχρι στιγμής παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού σόου J2US, του οποίο ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και η τραγουδίστρια δεν θα παρευρεθεί.

«Καλημέρα παιδιά! Θέλω να σας πω ότι είμαι καλά, έκανα ένα μοριακό τεστ για προληπτικούς λόγους. Αισθανόμουν ότι κάτι με περιτριγυρίζει και πάω να αρρωστήσω και βγήκα θετική. Είχα κάνει και την Κυριακή για να πάω στην Κύπρο και είχε βγει αρνητικό. Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Αυτή τη στιγμή κάθομαι στο σπίτι, πίνω πολλά υγρά, τρώω φρούτα, προσέχω, είμαι σε πλήρη απομόνωση.

Λυπάμαι δεν θα είμαι μαζί σας στην Κύπρο που το ήθελα πάρα πολύ να είμαστε μαζί Παραμονή, ούτε στον τελικό του J2US. Χρόνια Πολλά σε όλους και να προσέχετε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», την αγαπημένη τραγουδίστρια θα αντικαταστήσει στην κριτική επιτροπή ένα πρόσωπο-έκπληξη.

Ο λόγος για τον Νίκο Αλιάγα, που συμφώνησε και θα δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό του J2US, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 1 Ιανουαρίου στις 20:00.

Τη θέση του Χάρη Βαρθακούρη στο πλευρό της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη έχει πάρει ο STAN, ενώ τα άλλα δύο ζευγάρια συνεχίζουν κανονικά τις πρόβες τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook