Στα καρφιά του Χάρη Βαρθακούρη απάντησε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μέσα από το προφίλ της στο Twitter.

Ακόμη μια κρίση φαίνεται πως περνά η σχέση του Χάρη Βαρθακούρη και της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, που λίγο πριν τον τελικό του J2US ανταλλάσσουν αιχμές μέσω των social media.

Αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής δυσαρεστήθηκε από τη στάση της παρτενέρ του μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό, κάτι που έδειξε μέσα από τις αναρτήσεις του στα instastories.

Λίγες ώρες μετά, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε μέσω Twitter, κάνοντάς αρχικά retweet ένα υποστηρικτικό προς εκείνη post, στο οποίο σχολίασε: «Απλά κρίμα. Πόσες ακόμα προσβολές προς το πρόσωπό μου….. Κρίμα…».

Κατόπιν η Άννα Μαρία έγραψε σε σχόλιό της: «Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα;; Του έστειλα και προσωπικό μήνυμα και ευχήθηκα σε όλες τις δημοσιεύσεις μου να γίνουν όλοι οικογενειακώς πολύ καλά και γρήγορα Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά. Του πρότεινα να ξανά κάνει τεστ μόνο και μόνο για να είμαστε στο τελικό».

Η νικήτρια του Big Brother απογοητευμένη δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη.

https://twitter.com/Anamariapsychar/status/1476630743581347843?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1476630743581347843%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fthis.gr%2Fcelebrity%2Fnews%2Fanna-maria-psyxarakh-h-apanthsh-stis-aixmes-toy-xarh-bar8akoyrh-ta-afhsa-ola-pisw-kai-twra-jana

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook