Ο Σπυρος Χατζηαγγελακης συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, με την κατηγορία για «διασπορά ψευδών ειδήσεων».

Για “παρεξήγηση” κάνει λόγο ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που συνελήφθη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς με την κατηγορία της “διασποράς ψευδών ειδήσεων”.

“Μια παρεξήγηση ήταν. Δεν θέλω να δώσω περαιτέρω έκταση πάνω σε αυτό το θέμα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο DEBATER.

Η φάρσα για βόμβα στο θέατρο και η σύλληψη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός που εμφανίζεται σε θέατρο των Εξαρχείων συνελήφθη καθώς τηλεφώνησε και ισχυρίστηκε πως δήθεν είχε τοποθετηθεί βόμβα στο θέατρο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ΟΠΚΕ και άμεσα εκκένωσαν το κτίριο του θεάτρου, προκειμένου να ερευνήσουν τους χώρους. Λίγο αργότερα, ωστόσο, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως επρόκειτο για φάρσα, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν και να τον οδηγούν στο τμήμα.

Το ενημερωτικό της ΕΛ.ΑΣ:

Τ.Α Εξαρχείων

Από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθη ηθοποιός κατηγορούμενος για «Διασπορά ψευδών ειδήσεων». Ειδικότερα, την 19:45 ώρα της 1-1-2022, στο ενταύθα σημείο που στεγάζεται το θέατρο «Νέος Ακάδημος» άγνωστος πραγματοποίησε τηλεφώνημα στο ταμείο του θεάτρου λέγοντας ότι εντός του χώρου υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός.

Στο σημείο μετέβησαν Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., για εξέταση και εκκένωση του θεάτρου. Κατά την παραμονή τους παρουσιάστηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι εργαζόμενος ως ηθοποιός και τους ανέφερε ότι εκείνος πραγματοποίησε το επίμαχο τηλεφώνημα χάριν αστεϊσμού. Κατόπιν τούτου, οδηγήθηκε στο οικείο Τ.Α. όπου και συνελήφθη.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook