Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για την κόντρα της Ιωάννας Τούνη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου
Θέση για την κόντρα της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».
Στο επίκεντρο η κόντρα της Ιωάννας Τούνη με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ανοιχτά για την απόφαση της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη να ξεκόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην κολλητή της.
Σύμφωνα με την Ιωάννα Τούνη, η Βρισηίδα Ανδριώτου βγήκε ραντεβού με τον άνδρα ο οποίος διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές της τότε κολλητής της.
Κάτι το οποίο αποκάλυψε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του Alpha και στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
«Την Ιωάννα την γνώρισα ως κολλητή της Βρισηίδας, ήταν παντού μαζί και την είχε βοηθήσει. Από τις δύσκολες καταστάσεις όμως καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Έγινε κάτι πολύ άσχημο, όταν εσύ μαθαίνεις ότι έχει κυκλοφορήσει βίντεο με τις προσωπικές σου στιγμές στο διαδίκτυο και εκείνη κανονίζει ραντεβού με αυτόν που διέρρευσε το βίντεο και αυτή για ξεκάρφωμα της στέλνει μήνυμα: «Πω πω, είναι εδώ ο δικός σου, φεύγω». Το είχε κανονίσει η ίδια όμως και είχαν βγει. Είναι σοκαριστικό το γεγονός», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης για τα 30 χρόνια από την κρίση των Ιμίων: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, υποκλινόμαστε και φέτος στους πεσόντες
- Δημογλίδου για την εξαφάνιση της Λόρας: «Είχε ήδη προσγειωθεί στη Γερμανία όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της» – Βίντεο – ντοκουμέντο να αγοράζει εισιτήριο
- Γιώργος Λιάγκας: Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά – Η τούρτα με τα κεράκια – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πως περνά τη μέρα της με τους γιούς της – Νέες φωτογραφίες
- Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο, με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Στο επίκεντρο η Αττική και άλλες 5 περιοχές – “Στη Θεσσαλία θα βρέχει για 24 ώρες”
- Μπέσσυ Αργυράκη – Λευτέρης Νικόλιζας: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο τους – «Άρχισε να κλαίει, να χτυπιέται»
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Μητσοτάκης: Γνωρίζω τις δυσκολίες λόγω ακρίβειας, κανένα μέτρο ελάφρυνσης δεν αρκεί, μέχρι και δύο μισθούς αύξηση το χρόνο από τις φοροελαφρύνσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook