Αν ισχύουν όσα ακούγονται, μιλάμε για ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια.

Οριστικός αποδείχτηκε ο χωρισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον SNIK, με τους δυο τους να μην έχουν αφήσει περιθώρια επανασύνδεσης, παρά το γεγονός πως εξακολουθούν να συναντιούνται λόγω του σκύλου που είχαν υιοθετήσει μαζί.

Τώρα, όπως ψιθυρίζεται στα τηλεοπτικά πλατό και τα social media, η παρουσιάστρια του ALPHA φέρεται να έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή της, έχοντας έρθει πιο κοντά με έναν απότους ηθοποιούς που απασχόλησαν πολύ τα Μέσα τη χρονιά που μας πέρασε, λόγω των συγκλονιστικών του αποκαλύψεων αναφορικά με το κίνημα #metoo.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο και άκρως γοητευτικό Δημήτρη Μοθωναίο.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί για τη φημολογούμενη σχέση του 38χρονου ηθοποιού με την 34χρονη Ηλιάνα, ωστόσο οι δυο τους ακολουθούνται στα social media και δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε πως αν πράγματι οι δυο τους είναι μαζί, μιλάμε για ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια.

Σχετική ερώτηση δέχτηκε και η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous από follower της, με την ίδια να απαντά: «Ας τολμήσει να μου φάει τον γκόμεvο, εγώ τον είδα πρώτη!».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απόδραση στη Γαλλία μετά την έλευση του 2022!

Η παρουσιάστρια του Alpha και μοντέλο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Style Me Up, το οποίο θα προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέχρι τον Φεβρουάριο, ετοίμασε τις αποσκευές της και έφυγε για σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Την αποκάλυψη της χειμερινής απόδρασης έκανε η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Instagram.

Το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μερικά στιγμιότυπα από την έξοδό της στο χιονισμένο βουνό αλλά και τη μαγευτική θέα από το σπίτι που ζει.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook