Ντέμη Γεωργίου: Έπρεπε να αποφασίσω αν θα ζήσω ή θα πεθάνω (βίντεο)
Μίλησε για την κακοποιητική σχέση που έζησε στο παρελθόν, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τεθεί η ζωή της σε κίνδυνο.
Μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” έδωσε την Τετάρτη η Ντέμη Γεωργίου, πρώην παίκτρια ριάλιτι μαγειρικής,
“Έφτασα να πεθάνω, έχασα την όρασή μου για 2 μήνες” και συμπλήρωσε “δεν υπάρχει κακοποίηση μόνο από τους άνδρες, όλες οι σχέσεις μπορεί να είναι κακοποιητικές”.
Ενώ απάντησε και στη συχνή απορία που έχουν πολλοί – γιατί δεν έφευγες – “δεν μπορείς να βγεις από τη σχέση, είναι ο τρόμος αλλά και παράλληλα εκεί που συμβαίνει η κακοποίηση, ο κακοποιητής είναι υπερπροστατευτικός μαζί σου”
Όπως είπε έπρεπε να φτάσει στο νοσοκομείο για να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά ” γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία”, ενώ για την τύχη του συγκεκριμένου ατόμου “ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει” είπε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Θανάσης Αυγερινός: Αποχωρεί με αιχμές από εκπρόσωπος του κόμματος Καρυστιανού – Καταγγέλλει «ύποπτους – φυτευτούς συμβουλάτορες» μέσα στο κόμμα
- Ο Τάσος Αρνιακός στο ACTION 24 – Η ανακοίνωση του σταθμού
- ΠΑΟΚ – Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 20:45 στο ΟΡΕΝ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook