Παρά τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό

Την ώρα που όλα τα νυχτερινά κέντρα έχουν κλείσει λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την πανδημία του κορονοϊού, η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο θέατρο Παλλάς. Άλλοι καλλιτέχνες υποστηρίζουν την κίνησή της και άλλοι τάσσονται κατά της τραγουδίστριας.

Ο Τριαντάφυλλος, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας και ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησαν στο T-live και τοποθετήθηκαν για τις εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου.

«Είναι μαγκιά της που δουλεύει, δηλαδή τι θέλουμε όταν πηγαίνει καλά ο γείτονάς μας να μην χαιρόμαστε; Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ και χαίρομαι διπλά για τη Νατάσα, γιατί σε μία εποχή που όλα είναι κλειστά, αυτή κατάφερε με τον δικό της τρόπο να δουλέψει. Ας κάνουν και οι άλλοι τα μαγαζιά θέατρα, δηλαδή γιατί να έχουμε κακία μέσα μας; Εγώ χαίρομαι μέσα από τη ψυχή μου και εύχομαι ότι όλο αυτό θα τελειώσει κάποια στιγμή και όλοι θα τραγουδάμε στα μαγαζιά μας και εκεί που είμαστε» δήλωσε στην εκπομπή του Alpha ο Τριαντάφυλλος.

Βολές εναντίον της Νατάσας Θεοδωρίδου εξαπέλυσε στο T-live ο Κωνσταντίνος Δρούλιας. «Δεν είναι μόνο τα μαγαζιά που εμφανιζόμαστε εμείς κλειστά, γενικά είναι κλειστή η μουσική. Ένας χώρος ολόκληρος χώρος της μουσικής παραμένει άνεργος. Υπάρχει άνιση μεταχείριση, όταν εγώ που είμαι τραγουδιστής κάθομαι σπίτι μου γιατί ακούω τα μέτρα της κυβέρνησης και με έχει κλειστό για να μην μεταδώσω τον κορονοϊό και κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες τραγουδούν επειδή είναι σε θέατρο. Επειδή αλλάζει ο ΚΑΔ;».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης κάλεσε τους επιχειρηματίες να προσαρμόσουν τις επιχειρήσεις τους στα νέα δεδομένα, προκειμένου να μπορέσουν και άλλοι καλλιτέχνες να εργαστούν εν μέσω πανδημίας. «Επιλογή της ήταν και της βγήκε. Το θέμα μου εμένα είναι όχι γιατί είναι η κυρία Θεοδωρίδου ανοιχτή, αλλά γιατί δεν είμαστε όλοι ανοιχτοί» υπογράμμισε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Όλα όσα είπαν οι τρεις καλλιτέχνες στο T-live:

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook