Θρήνος για την Γωγώ Γαρυφάλλου! «Αγόρι μου, παλικάρι μου καλό Παράδεισο»

Συντετριμμένη είναι η Γωγώ Γαρυφάλλου από τον τραγικό θάνατο του πρώην συμπαίκτη της στο «The Wall», Τζώρτζη Μονογυιού, που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 όταν συμμετείχαν στο ριάλιτι «The Wall». Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποχαιρέτησε τον πρώην συμπαίκτη της, μέσω Instagram, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Αγόρι μου, παλληκάρι μου γλυκό, καλό παράδεισο. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Τζωρτζίνο μου, έτσι σε φώναζα ψυχούλα μου».

Η Γωγώ Γαρυφάλλου πρώην συμπαίκτρια του στο The Wall, με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook. «Ήταν γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, να ζήσουν να τον θυμούνται. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε Τζώρτζη μου. Αγόρι μου, παλληκάρι μου γλυκό, καλό παράδεισο. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Τζωρτζίνο μου, έτσι σε φώναζα ψυχούλα μου» είπε συγκινημένη.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2003 όταν συστήθηκε μέσα από το ριάλιτι «The Wall». Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το ταμπραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα. Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αδερφή του είναι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/01) επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία.

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook