Συνήγορος οικογένειας Παντελίδη: «Υπάρχουν στοιχεία ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής» [βίντεο]
Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του και οι συνεπιβάτιδες του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού τραυματίστηκαν, εκδικάζονται την Πέμπτη οι αγωγές για τις αποζημιώσεις.
Με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.
Την Πέμπτη θα εκδικαστεί και η αγωγή της Φρόσως Κυριακού, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο. Αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα.
Από την πλευρά της η οικογένεια Παντελίδη επιμένει μέχρι σήμερα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλά η Φρόσω Κυριακού.
«Υπάρχουν στοιχεία ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης»
Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά ο συνήγορος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας.
«Ουσιαστικά θα είναι το πρώτο δικαστήριο που θα γίνει. Η οικογένεια του Παντελίδη ακόμα και σήμερα θεωρεί ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής. Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που τον είδε να φεύγει από τη λέσχη και να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού, ενώ αυτό προκύπτει και από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Η οικογένεια του Παντελή θα είναι στο δικαστήριο», είπε ο κ. Λύτρας.
«Επειδή είναι ένα δύσκολο θέμα, θεωρώ ότι το δικαστήριο θα καταλάβει. Υπάρχει DNA από το οποίο προκύπτει ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης. Θέλω να πιστεύω ότι ο δικαστής θα το δει αυτό», πρόσθεσε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γαλλία: Ο Πάπας Λέων συναντήθηκε στη Λούρδη με θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς – «Δεσμεύομαι να διασφαλίσω ότι αυτό το κακό δεν θα επαναληφθεί», είπε
- Γερμανία-Ελλάδα 0-1: Nίκη – θρίαμβος για την Εθνική με Κουρμπέλη – Δείτε το γκόλ
- Ο Καραλής έκανε vlog: «Κάλεσα τους φίλους μου να δουν το χωριό μου» – Οι καλοκαιρινές διακοπές του Μανόλο (βίντεο)
- Θάσος: Τραυματίστηκε σοβαρά 16χρονος ποδοσφαιριστής στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγώνα – Νοσηλεύεται στην Καβάλα
- Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε δακρύσει τραγουδώντας το «Τρένο» της Βίσση – Βίντεο
- Γιαννάκος: Στην τσέπη του Μαζωνάκη βρέθηκαν 150 ευρώ όταν μεταφέρθηκε νεκρός στο «Ελπίς» – «Θα πλήρωνε το κόστος της πλασμαφαίρεσης 6.000 ή 3.000 ευρώ με τραπεζική κάρτα και απόδειξη;»
- ΥΠΕΞ για την τραγωδία στην Πλάκα: “Βαθύτατα συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια έξι ανθρώπων”
- Έκρηξη στην Πλάκα: Συγγενείς των θυμάτων στον τόπο της τραγωδίας – «Η Έρις ήταν 3 μηνών έγκυος, οι σοροί τους είναι σε κακή κατάσταση» – Τι εξετάζουν οι πραγματογνώμονες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook