Με μορφή «χιονοστιβάδας» έρχονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της διαρροής βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την Ιωάννα Τούνη. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την ινφλουένσερ, Αναστάσιος Ντούγκας τόνισε πως η ίδια δεν γνώριζε για τη βιντεοσκόπηση και πως στην νέα μήνυση κατονομάζονται και μάρτυρες.

Υπενθυμίζεται πως η ινφλουένσερ κατονόμασε ένα άνδρα για revenge porn και εκείνος κινήθηκε νομικά εναντίον της. Ο άνδρας κατέθεσε δύο μηνύσεις εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ίδια στη συνέχεια, υπέβαλλε μήνυση εναντίον του 35χρονου για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

”Η Ιωάννα δεν γνώριζε για τη βιντεοσκόπηση”

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real αποκάλυψε πως μέσα στη μήνυση “κατονομάζουμε και μάρτυρες”. Παράλληλα, τόνισε ξανά πως η καταγγέλλουσα δεν γνώριζε για τη βιντεοσκόπηση, ενώ υπενθύμισε ότι είχε καταθέσει και στο παρελθόν μήνυση αλλά αυτή είχε υποβληθεί κατ’ αγνώστων, καθώς τότε δεν γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις.

Τέλος, ο κ. Ντούγκας σημείωσε ότι η Ιωάννα Τούνη “τώρα βρήκε τη δύναμη και κατάφερε να μιλήσει”. “Ίσως της έδωσε δύναμη γι’ αυτό η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη Θεσσαλονίκη”, κατέληξε.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook