Δημοσίευσε φωτογραφία από την τελευταία της βιντεοκλήση με τον Άρη Σοϊλέδη πριν μπει στο Survivor.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor τρεις νέοι παίκτες έκαναν την είσοδό τους.

Ένας από αυτούς ήταν ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μπήκε στην ομάδα των “Διάσημων”.

Ο Άρης Σοϊλέδης λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και παραδώσει το κινητό του, επικοινώνησε με όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα.

Ανέμα σε αυτά ήταν και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, με την οποία πραγματοποίησε μια βιντεοκλήση.

Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου με την είσοδο του Άρη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την τελευταία τους κλήση.

Η ίδια ταυτόχρονα, έστειλε και τις δημόσιες ευχές της.

«Στιγμιότυπο από την τελευταία μας κλήση. Καλή επιτυχία αστέρι μου! Η μόνη σκέψη του να ενώσει την ομάδα Διάσημων. Να φέρει νίκες, ψαριές και χαμόγελα. Go, Go», έγραψε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Ποιος είναι ο Άρης Σοϊλέδης;

Ο Άρης Σοϊλέδης γεννήθηκε στη Θήβα τον Φεβρουάριο του 1991. Έχει μετρήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα στο γρασίδι ως… αριστερός πλάγιος αμυντικός. Έχει αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, αλλά και της ιστορικής ομάδας Στεάουα Βουκουρεστίου.

Δηλώνει αρκετά πεισματάρης και σίγουρος ότι θα φτάσει στον τελικό του SURVIVOR. Οι φίλοι του φοβούνται πως δεν θα αντέξει την πείνα, ο ίδιος όμως γνωρίζει πολύ καλά πώς να πειθαρχεί τη σκέψη του και να… σκοράρει όταν και όπως πρέπει, ώστε η ομάδα του να μην στερηθεί τίποτα απολύτως!

Στην προσωπική του ζωή ο ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά, η οποία φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και το ζευγάρι πρόκειται σύντομα να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησία.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook