Survivor: Καταγγελία ενάντια στον Σπύρο Μαρτίκα από φαρμακοποιούς για αθέμιτο ανταγωνισμό
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, κάποιοι φαρμακοποιοί έχουν υποβάλλει ανώνυμες καταγγελίες εναντίον του Σπύρου Μαρκτίκα.
Μια αποκάλυψη έκαναν το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη “Open Weekend”.
Συγκεκριμένα, κατά του Σπύρου Μαρτίκα φαίνεται να έχουν στραφεί κάποιοι από τους συναδέλφους του φαρμακοποιούς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι φαρμακοποιοί έχουν υποβάλλει ανώνυμες καταγγελίες εναντίον του Σπύρου Μαρκτίκα στον Σύλλογο Φαρμακοποιών Πειραιά κατηγορώντας τον για αθέμητο ανταγωνισμό.
Στις καταγγελίες αυτές, υποστηρίζουν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας χρησιμοποιεί την συμμετοχή του στο Survivor για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και να κάνει διαφήμιση στα φαρμακεία που διαθέτει.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος Φαρμακοποιών Πειραιά μίλησε στην εκπομπή και επιβεβαίωσε τις καταγγελίες αυτές, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η συμμετοχή του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor και η αποχή από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες είναι καθόλα νόμιμη.
Σπύρος Μαρτίκας – Βιογραφικό
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και είναι 45 ετών. Είναι φαρμακοποιός τρίτης γενιάς με αρκετά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Είναι ανύπαντρος, αλλά οι ανιψιές του είναι οι «γυναίκες της ζωής του». Επίσης, μετρά ήδη 13 βαφτιστήρια. Έρχεται στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι αρκετά ικανός για να ανταπεξέλθει στις πολύ απαιτητικές συνθήκες του παιχνιδιού. Μερικά από τα χόμπι του είναι ο στίβος, η κολύμβηση, το αλπικό σκι και οι ορεινές επικίνδυνες πεζοπορίες-αναρριχήσεις. Δηλώνει σεμνός και γενναιόδωρος και είναι έτοιμος να μας το αποδείξει μόλις φτάσει στον Άγιο Δομίνικο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αποφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Επιστρέφω με ένα νέο ισχυρό εθνικό κόμμα» – Τον περίμεναν οπαδοί του φωνάζοντας: Ηλία θυμήσου, είμαστε μαζί σου (βίντεο)
- Κλέλια Ανδριολάτου: Οι φωτογραφίες από το τρίαθλο στο Κατάκολο και ο κολυμβητής που την εμψύχωσε – «Συνέχισε, το έχεις»
- Γεωργιάδης: Υπάρχει κρατική ευθύνη για θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη γιατί δεν εντοπίσαμε αυτούς τους απατεώνες» (βίντεο)
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Σήμερα απολογούνται οι δύο γιατροί για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο – Οι φωτογραφίες του τραγουδιστή και τα alarm από το μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης που αγνοήθηκαν
- Αποκάλυψη νεφρολόγου : Ασθενής από την Κύπρο νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο έπειτα από πλασμαφαίρεση στη Stem Cell– «Πλήρωσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ» (βίντεο)
- «Εσείς θα πάτε να δείτε τα παιδιά σας, εμείς θα γυρίζουμε σε άδεια δωμάτια»: Η συγκλονιστική κατάθεση του Νίκου Πλακιά (βίντεο)
- Νίκος Παπανδρέου: Άρση ασυλίας για τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων
- Σίντνεϊ Σουίνι: Οργή από αθλήτριες για τη γυμνή διαφήμιση – Καταγγέλλουν σεξουαλικοποίηση του γυναικείου αθλητισμού
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook