Σύμφωνα με ρεπορτάζ, κάποιοι φαρμακοποιοί έχουν υποβάλλει ανώνυμες καταγγελίες εναντίον του Σπύρου Μαρκτίκα.

Μια αποκάλυψη έκαναν το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη “Open Weekend”.

Συγκεκριμένα, κατά του Σπύρου Μαρτίκα φαίνεται να έχουν στραφεί κάποιοι από τους συναδέλφους του φαρμακοποιούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι φαρμακοποιοί έχουν υποβάλλει ανώνυμες καταγγελίες εναντίον του Σπύρου Μαρκτίκα στον Σύλλογο Φαρμακοποιών Πειραιά κατηγορώντας τον για αθέμητο ανταγωνισμό.

Στις καταγγελίες αυτές, υποστηρίζουν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας χρησιμοποιεί την συμμετοχή του στο Survivor για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και να κάνει διαφήμιση στα φαρμακεία που διαθέτει.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος Φαρμακοποιών Πειραιά μίλησε στην εκπομπή και επιβεβαίωσε τις καταγγελίες αυτές, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η συμμετοχή του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor και η αποχή από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες είναι καθόλα νόμιμη.

Σπύρος Μαρτίκας – Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και είναι 45 ετών. Είναι φαρμακοποιός τρίτης γενιάς με αρκετά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Είναι ανύπαντρος, αλλά οι ανιψιές του είναι οι «γυναίκες της ζωής του». Επίσης, μετρά ήδη 13 βαφτιστήρια. Έρχεται στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι αρκετά ικανός για να ανταπεξέλθει στις πολύ απαιτητικές συνθήκες του παιχνιδιού. Μερικά από τα χόμπι του είναι ο στίβος, η κολύμβηση, το αλπικό σκι και οι ορεινές επικίνδυνες πεζοπορίες-αναρριχήσεις. Δηλώνει σεμνός και γενναιόδωρος και είναι έτοιμος να μας το αποδείξει μόλις φτάσει στον Άγιο Δομίνικο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook