Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε την αμοιβή των Μαχητών στο Survivor
Κατόπιν παραδέχτηκε πως το "Survivor" ήταν ο λόγος που τα ξαναβρήκε με τον Σάκη Κατσούλη.
Τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη φιλοξένησε στην εκπομπή “Status” του Astratv ο Κωνσταντίνος Καμέας. Η ίδια μίλησε για το περσινό αλλά και το φετινό “Survivor” και τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη. Παράλληλα αποκάλυψε πως η αμοιβή των Μαχητών ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα.
«Ο Σάκης είχε τη λάμψη του. Ο κόσμος τον ξεχώρισε και κέρδισε το Survivor. Οι φετινοί παίκτες έχουν αντιγράψει χαρακτήρες και συμπεριφορές του περσινού παιχνιδιού. Η αμοιβή μας ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ήταν πολύ λίγα γι’ αυτά που περάσαμε. Εγώ ακόμα δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά τα λεφτά. Τα συμβόλαια των Διασήμων διαφέρουν, άλλα υπογράφει ο ένας και άλλα ο άλλος. Στους μαχητές όμως, είναι ίδια τα λεφτά», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Κατόπιν παραδέχτηκε πως το “Survivor” ήταν ο λόγος που τα ξαναβρήκε με τον Σάκη Κατσούλη.
«Την ίδια μέρα που χώρισα με τον Σάκη δήλωσα συμμετοχή στο Survivor. Όταν είδα τον Σάκη και τη Χριστίνα, είπα “ήρθαν να παίξουν με την ψυχολογία μου”. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Στη ζωή μου γενικά δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες, αλλά νομίζω το Survivor με έκανε να δώσω δεύτερη ευκαιρία στον Σάκη» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Δείτε τις δηλώσεις της στο ακόλουθο βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=hBDGP6FXFqE
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook