Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης
Ήταν μόλις 31ος ετών. «Αδύνατον να δεχθούμε αυτό το τραγικό νέο», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook.
Ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.
Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».
Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».
Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 (ηλικία 31 χρονών) στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.
Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.
Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.
Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».
Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ… ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016)
Ολες οι Ειδήσεις
- Σάλος με την ανάρτηση Τραμπ: Δημοσίευσε βίντεο που απεικονίζει τους Ομπάμα ως πιθήκους
- Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι μετά την περιπέτεια της υγείας της και πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου και του γιού της
- Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης – Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Μαρία Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: Πόνος βαθύς για τους ανθρώπους που χάθηκαν,αλλά και αποδοκιμασία γιατί το κράτος δεν πράττει όσα μπορεί για να αποτρέψει τις παράνομες εισβολές
- Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Σπυριδωνίδης: Στο Ριάντ ταξίδεψε το ζευγάρι – Φωτογραφία
- Γιάννης Στάνκογλου: «Ακόμα κάνω δουλειά για τα χρήματα, δεν ντρέπομαι που το λέω» (βίντεο)
- Ο «πάγος έσπασε» και το πάρτι ξεκινά! Το εκρηκτικό «Justthe 2 ofUs» επιστρέφει στο OPEN πιο συναρπαστικό από ποτέ, με τον ένα και μοναδικό Νίκο Κοκλώνη !!
- Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: Η αποδοχή για τον θάνατο της μητέρα μου ήρθε με άσχημο τρόπο, έβγαλα ψυχοσωματικά (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook