Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης
Ήταν μόλις 31ος ετών. «Αδύνατον να δεχθούμε αυτό το τραγικό νέο», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook.
Ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.
Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».
Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».
Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 (ηλικία 31 χρονών) στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.
Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.
Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.
Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».
Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ… ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016)
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Άγγιξε το όνειρο, αλλά ο Βαλβέρδε στο 92΄της έκοψε το χαμόγελο
- «Αν δεν είναι δική μου, δεν θα είναι κανενός»: Ηλικιωμένος στην Κολομβία σκότωσε με μαχαίρι 23χρονη γιατί τον απέρριψε ερωτικά – Σκληρό βίντεο
- Σάκης Τανιμανίδης: Οι φωτογραφίες μόνο με εσώρουχο – «Είπα να ακούσω το κοινό μου»
- Ρεν – Ολυμπιακός 0-0: Ευρωπαϊκό μέταλλο για οκτάδα!
- Ο Βανς μετά την ήττα: «Ο πόλεμος είναι ο λόγος που χάσαμε τις εκλογές» – Εξηγεί γιατί οι ψηφοφόροι τους γύρισαν την πλάτη
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα και ιστορικές πρωτιές για γυναίκες και εκπροσώπους μειονοτήτων
- Άγρια κόντρα κυβέρνησης – ΕΛ.Α.Σ. για τους Ποινικούς Κώδικες – Μαρινάκης: Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή ο Τσίπρας να τον ρωτήσει – ΕΛΑΣ: Πείτε μας ποιους τραπεζίτες ξεπλύνατε
- Ζωγράφου Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους – Εισέβαλαν στο Μαθηματικό με μολότοφ, ξύλα και τσεκούρι – 3 τραυματίες (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook