Υπέρ του αιτήματος διακοπής της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη εισηγήθηκε ο εισαγγελέας της έδρας, ενώ λίγο νωρίτερα νομιμοποιήθηκαν οι συνήγοροι των τεσσάρων θυμάτων, που ζήτησαν να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας.

«Έχω κάποιες σημαντικές δίκες που συμπληρώνουν παραγραφές και 18μηνα και ο κατηγορούμενος έχει ακόμη ένα εξάμηνο, ζητούμε μια διακοπή εντός του μηνός Μαρτίου. Ο κατηγορούμενος θέλει να δικαστεί, αλλά αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις μου. Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης, γι’ αυτό δε ζητούμε αναβολή αλλά διακοπή» είπε ο Αλέξης Κούγιας ζητώντας διακοπή της δίκης.

«Διαφωνούμε με το αίτημα, όσο και αν κατανοούμε το πρόγραμμα του συναδέλφου. Αν ληφθεί υπόψη το πρόγραμμα αυτό, θα ζητούνται συνεχώς διακοπές. Είναι πρακτικώς αδύνατον να βρεθούν οι συνεδριάσεις. Αυτό ισοδυναμεί με αίτημα αναβολής. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί διακαώς να γίνει η δίκη, και από την άλλη ο συνήγορος του αναφέρει στα ΜΜΕ ότι θα ζητήσει ενός μηνός διακοπή, προκαταλαμβάνοντας την απόφαση του δικαστηρίου σας. Ή ξέρει ότι δε θα αθωωθεί και σου λέει ένα μήνα παραπάνω τι πειράζει ή θέλει να εξαντλήσει το 18μηνο και να βγει έξω», ανέφερε ο συνήγορος δυο εκ των θυμάτων Γιάννης Βλάχος κάνοντας λόγο για διακοπή σκοπιμότητας.

ertnews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook