Η Αμαλία Τουράνη αναφέρει πως αδιαφορεί για την άρρωστη κόρη τους!

Ο Ηλίας Καμπακάκης είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν μερικά χρόνια, λόγω του Γολγοθά που περνούσε η 6χρονη – τότε – κόρη του, Κλεοπάτρα, με την υγεία της. Το κορίτσι είχε διαγνωστεί με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα και χρειαζόταν να υποβληθεί σε εξειδικευμένες θεραπείες στο εξωτερικό. Μάλιστα, τότε είχε διοργανωθεί και εκστρατεία για να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μεταφορά της στο εξωτερικό και επετεύχθη.

Η πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλία Τουράνη, αναφέρει τώρα στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram ότι ο γνωστός τραγουδιστής είναι εξαφανισμένος από τη ζωή του παιδιού του τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ τονίζει και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει αυτή η απουσία.

Όπως λέει χαρακτηριστικά η Αμαλία Τουράνη, προβλήματα δημιούργησε η απουσία του μπαμπά της μικρής και στο τελευταίο ταξίδι που χρειάστηκε να κάνει στο Χιούστον (είναι το 10ο ταξίδι της εκεί), έπειτα από πόνους που είχε.

Η Αμαλία Τουράνη κατηγορεί τον Ηλία Καμπακάκη και για τον ξυλοδαρμό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

«Ο Ηλίας Καμπακάκης… Το 2010 και ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών) μετά από καβγά που είχαμε με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου», αναφέρει η μεταξύ άλλων στις αναρτήσεις της η Αμαλία Τουράνη.

Τέλος, η ίδια δημοσίευσε ένα post, όπου δείχνει πως ο δικηγόρος του τραγουδιστή έχει δει τις αναρτήσεις της και ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη που της δείχνει.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook