Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό της αυτές τις ημέρες.

Η παρουσιάστρια έχασε την προηγούμενη εβδομάδα την πολυαγαπημένη της μητέρα και με μεγάλη συγκίνηση ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, το MEGA και την εταιρεία παραγωγής, αλλά και τον κόσμο που την στήριξαν με την αγάπη τους.

«Από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, 20 χρόνια τώρα, φοβόμουν αυτές τις στιγμές, τις δύσκολες… Μέχρι να έρθει στο σπίτι σου αυτή η αρρώστια, δεν καταλαβαίνεις. Προσπαθείς να συμπαρασταθείς στους ανθρώπους που το βιώνουν, αλλά είναι διαφορετίκό όταν χτυπάει τη δική σου πόρτα», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Διάλεξα να μην εμφανιστώ με μαύρα. Επέλεξα να εμφανιστώ με το μεγάλο μου χαμόγελο, γιατί το λάτρευε η μαμά μου και φορώντας μία μπλούζα από τις «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα», μία οργάνωση στην οποία η μαμά μου ήταν ιδρυτικό μέλος από το 2003. Είναι σπουδαίο το έργο τους και το έργο της μαμάς μου. Θέλω να ξέρουν οι γυναίκες αυτές ότι θα είμαι πάντα στο πλευρό τους και ότι θα είμαι κομμάτι αυτής της οργάνωσης».

Η συγκινητική ανάρτηση
Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό μέσω Instagram πως η μαμά της έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα, αναρτώντας φωτογραφίες τους συνοδευμένες με ένα τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα.

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο.. Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου.. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´αγαπώ..», ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της παρουσιάστριας προς τη μητέρα της στα social media.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook