Πώς σχολιάζουν καλλιτέχνες τα σχόλια του τραγουδιστή. Πως είχε αναφερθεί στον Ρουβά, ένας από τους μηνυτές του Λιγνάδη για βιασμό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο ηθοποιός Τζόνι Θεοδωρίδης είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Σάκη Ρουβά, «Αν τον αγαπάνε πάρα πολύ γιατί δεν τον παίρνουν στο σπιτι τους, να φυλάει τα παιδιά τους; Είναι απλό. Τι θα σκεφθεί ένα παιδί, όταν βλέπει την δήλωση του Ρουβά ότι στηρίζει έναν βιαστή. Τι θα σκεφθεί; Ότι μπορώ να το κάνω και εγώ…».

Ο Γιάννης Μόρτζος είπε πως ο Σάκης Ρουβάς «έχει το δικαίωμα να επαινέσει την συνεργασία που είχαν μαζί και του άφησαν καλές εντυπώσεις. Σε έναν βαθμό, εκτιμώ την συμπάθεια που έχει στον Λιγνάδη ο Ρουβάς. Πρέπει να πέσουμε να φάμε τον Ρουβά, επειδή είπε αυτά τα πράγματα;».

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, υποστήριξε πως «έχουν εκτεθεί πολλοί άνθρωποι, όχι μόνο ο Ρουβάς. Είναι με όσα λένε σαν να στέκονται στο πλάι αυτού που καταγγέλλεται. Σέβομαι πάντα το τεκμήριο αθωότητας, αλλά όταν έχουμε τόσες καταγγελίες, είναι άλλο πράγμα. Και εγώ για τον Πέτρο Φιλιππίδη έχω μέσα στην ψυχή μου καλά πράγματα, αλλά από την ώρα που έχουν βγει τόσα πολλά πράγματα, με βάζει σε σκέψεις».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Ψινάκης είπε πως «αν ήμουν μάνατζερ του Ρουβά, δεν θα γινόταν αυτό».

Στην εκπομπή μίλησε και ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως υπάρχει δημοκρατία και ο καθένας εκφέρει ελεύθερα την άποψη του, ενώ κάνοντας αναφορές και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, του οποίου είναι συνήγορος, έκανε λόγο για φαινόμενα «ψηφιακού λιντσαρίσματος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook