Ο Νίκος Κοκλώνης απαντώντας μάλιστα σε σχόλιο χρήστη ξεκαθάρισε ότι «τα τέρατα είναι τέρατα αλλά τις απόψεις κανείς δεν τις φιμώνει».

Την αμέριστη στήριξή του στη Σίσσυ Χρηστίδου έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης με ένα tweet στο οποίο επικαλείται μεταξύ άλλων και την κορυφαία ρήση του Βολταίρου για την ελευθερία του λόγου.

«Διαφωνώ με αυτό που λες, όμως θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες» είχε πει ο Γάλλος ιστορικός και φιλόσοφος κάποτε και ο παραγωγός υπενθύμισε τη φράση του αφού προηγουμένως είχε γράψει τα εξής:

«Όταν κάποιος κάνει μια τοποθέτηση πάνω σε ένα πολύ σοβαρό θέμα, για το οποίο εκκρεμεί να αποφανθεί η δικαιοσύνη, ακόμα κι αν διαφωνείς κατάφορα μαζί του οφείλεις να ακούσεις τι έχει να πει».

Ο CEO της Barking Well υπερασπίστηκε την παρουσιάστρια για τον σάλο που έχει ξεσπάσει όχι μόνο με τις δηλώσεις Ρουβά που έγιναν στην εκπομπή της όσο για την αρνητική κριτική και τα ανεπίτρεπτα μηνύματα -μεταξύ των οποίων και κατάρες! – που δέχτηκε εκείνη μετά.

Ο Νίκος Κοκλώνης απαντώντας μάλιστα σε σχόλιο χρήστη ξεκαθάρισε ότι «τα τέρατα είναι τέρατα αλλά τις απόψεις κανείς δεν τις φιμώνει».

Όσο για τη Σίσσυ, τον ευχαρίστησε με τον τρόπο της:

https://twitter.com/SissyChristidou/status/1493187090720477186?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1493187090720477186%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fznews.gr%2Fmedia%2Fmedia-news%2Fnikos-koklonis-i-ameristi-stiriksi-tou-sti-sissy-xristidou-gia-ti-synentefksi-me-ton-rouva-kai-i-risi-tou-voltairou-pou-mas-ypenthymise%2F

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook