Τhe Bachelor – Άννα Ζένιου: Απαντά αν είναι ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά
Η κοινή τους έξοδος στην Κύπρο και η ανάρτηση της Αθηνάς New York που προκάλεσε ερωτηματικά.
Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Αλέξη Παππά να είναι ζευγάρι με την Άννα Ζένιου, τη φιναλίστ του «The Bachelor».
Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς ταξίδεψε πρόσφατα και στην Κύπρο και βγήκε με τη νεαρή κοπέλα.
Το πρωί της Τετάρτης (16/2), η κάμερα του «Πρωινού» βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συνάντησε την Άννα που ήρθε στην Ελλάδα.
Η ίδια μίλησε για τον Bachelor και σχολίασε την ανάρτηση της Αθηνάς New York, μέσω της οποίας επιβεβαίωνε ότι έχει χωρίσει με τον Αλέξη Παππά.
Είπε συγκεκριμένα:
«Έχω κάποια επαγγελματικά σχέδια και βρίσκομαι στην Ελλάδα καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά και δεν νομίζω ότι κάποιος μέσα από αυτές τις φωτογραφίες βγάζει συμπέρασμα ότι είμαι μαζί με τον Αλέξη Παππά. Έχουμε επαφές με τον Αλέξη σε ανθρώπινο επίπεδο.
Είδα την ανάρτηση της Αθηνάς New York, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν έχω και καθαρή εικόνα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Αθηνά είναι στην Αμερική και ότι δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ασχολήθηκα καθόλου. Γενικά στη ζωή μου δεν κάνω πισωγυρίσματα. Ίσως να είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα και ο Αλέξης διάλεξε την Αθηνά.
Όταν είσαι μήνες μαζί με έναν άνθρωπο και ζεις έντονες στιγμές θέλεις να μάθεις για αυτόν αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν συζητήσαμε για την Αθηνά και το Bachelor με τον Αλέξη. Δεν ήθελα να μάθω».
Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο Αλέξη και Άννας στην Κύπρο
Ολες οι Ειδήσεις
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Μου είπε ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει , κουνιόταν την ώρα της πλασμαφαίρεσης γι αυτό χτυπούσε ο συναγερμός», είπε στην απολογία της η προφυλακισμένη γιατρός
- Τρόφιμα: Αναμένονται ανατιμήσεις σε γαλακτοκομικά, ψωμί του τοστ, δημητριακά – Προωθείται η δημιουργία του καλαθιού «Γιορτές για όλους» ενόψει Χριστουγέννων
- Θάνατος Παντελίδη: Ένοχος για ψευδομαρτυρία ο άνδρας που κατέθεσε ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου – Η αντίδραση της Μίνα Αρναούτη
- Βικτώρια Δέλλα: Αγκαλιά με τον πατέρα της φορώντας ιατρική ποδιά: «Doctor in progress», έγραψε ο Τραϊανός Δέλλας
- Το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη στην Κένυα: Δάκρυα για τη φτώχεια στην παραγκούπολη στο Ναϊρόμπι – Χαρούλες για το πανάκριβο δώρο του συντρόφου της – Βίντεο
- The Voice: Οι δηλώσεις των coaches για το αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Δεν ήταν η ώρα του να φύγει, βιώνουμε ένα πένθος (βίντεο)
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θα ήθελα να συμβαδίζω οικονομικά με τον σύζυγό μου, να μην είναι πιο κάτω από μένα» (βίντεο)
- Κρήτη: Κύκλωμα μαστροπών έφερνε κοπέλες από τη Ρουμανία, τις κλείδωναν και τις εξέδιδαν – Αναζητείται ο αρχηγός
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook