Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αφήσει να εννοηθεί τελευταία ότι δεν είναι πια ζευγάρι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Βέβαια η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει αναφερθεί ανοιχτά στον χωρισμό με τον πρώην σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούσαν για ένα διάστημα.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει υπονοήσει αρκετές φορές πως η προσωπική της ζωή τον τελευταίο καιρό δεν είναι στα καλύτερά της, γεγονός που επιβεβαίωσε δημόσια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής της: «Δεν γιορτάζω. Χαίρομαι όμως όταν οι άλλοι γιορτάζουν, αρκεί να έχουν κάνει τις σωστές επιλογές»

Ο χωρισμός της με τον επιχειρηματία, Φίλιππο Τσαγκρίδη, έγινε γνωστός πριν από λίγο καιρό, με τα πρώτα σύννεφα στη σχέση να παρατηρούνται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το πρώην ζευγάρι, δεν επιβεβαίωσε τον χωρισμό του, διατηρώντας χαμηλό προφίλ. Όμως η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε αμφιβολία για τον φημολογούμενο χωρισμό.

Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται, έχει διαγράψει όλες τις κοινές της φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφό της στο Instagram.

Η μοναδική κοινή τους φωτογραφία που παραμένει στα social media, είναι αυτή από ταξίδι τους στη Σαντορίνη, στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους σαν animated φιγούρες.

Αυτή ήταν και η μοναδική φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με την Κατερίνα Καινούργιου στο προφίλ του, τον Αύγουστο του 2020.


Η Κατερίνα Καινούργιου άφησε ακόμη μια φωτογραφία από την περσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook