Ο Αλέξης Παππάς είχε γενέθλια χτες και τα γιόρτασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

τους και η φιναλίστ του «The Bachelor» η 19χρονη Άννα Ζένιου, την οποία ο Αλέξης Παππάς είχε αφήσει παραπονούμενη, για να δώσει το μονόπετρο στην Αθηνά New York.

Ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York, όπως η ίδια είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό, έχουν πλέον χωρίσει, μετά το φαντασμαγορικό φινάλε του Bachelor, από το οποίο αναδείχθηκε νικήτρια.

Η Άννα Ζένιου από την άλλη, , φαίνεται να είναι αυτή που έχει πλέον επαφές με τον Αλέξη Παππά, και μάλιστα ήταν καλεσμένη στα γενέθλιά του.

Τα τελευταία στόρυ που ανέβηκαν στο Instagram, είναι η απόδειξη, ότι η ξανθιά Νεοϋορκέζα αποτελεί παρελθόν για τον ηθοποιό.

Ο πρώην Bachelor, γιόρτασε τα γενέθλιά του σε νυχτερινό κέντρο, με την Άννα, τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Το ενδεχόμενο Αλέξης και Άννα να μην είναι μόνο φίλοι δεν αποκλείεται πια όταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ίδιος πριν λίγο καιρό έφτασε μέχρι την Κύπρο για να επισκεφθεί τη 19χρονη.

Χαρακτηριστικό είναι και το story που έκανε η πρώην παίκτρια στον προσωπικό της λογαριασμό, όταν ο Αλέξης έσβηνε τα κεράκια, με το caption να γράφει: «Να σε χαιρόμαστε Αλέξης Παππάς» μαζί με μία καρδιά.

Δείτε τα στιγμιότυπα από τα γενέθλια του Αλέξη Παππά:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook