Πολύ κλάμα έπεσε στο «Κάτι ξαναψήνεται», που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, από τον Νίκο, τον παίκτη με τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βλέποντας τον παίκτη να κλαίει γοερά, έμεινε εμβρόντητη και είπε ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο στο «Κάτι ξαναψήνεται».

Ημέρα αποτελεσμάτων ήταν η Παρασκευή για το «Κάτι ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ.

Για τον Νίκο, όμως, ήταν δύσκολη ημέρα καθώς ήρθε αντιμέτωπος με την πολύ χαμηλή βαθμολογία που έλαβε από τους συμπαίκτες του.

Ο νεαρός παίκτης απέσπασε μέχρι και έναν μόνο βαθμό από άλλον παίκτη που βρέθηκε στο σπίτι του για να δοκιμάσει το δείπνο που είχε ετοιμάσει.

Έτσι, όταν άκουσε την βαθμολογία του από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο παίκτης του «Κάτι ξαναψήνεται», στην αρχή προσπάθησε να συγκρατηθεί αλλά δεν τα κατάφερε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος δεν μπορούσε να σταματήσει το κλάμα, ακολούθησε την συμβουλή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και ήπιε λίγο νεράκι και αποχώρησε μαζί με την παρουσιάστρια από τον χώρο όπου υπήρχαν οι κάμερες.

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο. Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ ο Νίκος και δυστυχώς έχω στεναχωρηθεί και εγώ που δεν είναι τώρα κοντά μας. Θέλει λίγο να ηρεμήσει, θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων χωρίς τον Νίκο αυτή τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook