Η αιχμηρή ανάρτηση του ηθοποιού μετά τη δήλωση της ερμηνεύτριας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου πρόκειται να λάβει μέρος σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα, ως ένδειξη στήριξης στην Ουκρανία.

Στην ανάρτησή της σχετικά με αυτό, απάντησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ενώ και τα σχόλια στα social media έχουν πάρει «φωτιά».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοχοποίησαν την ερμηνεύτρια της έντεχνης μουσικής σκηνής, ενώ σε πολλά σχόλια επισημαίνεται ότι η ίδια «τάσσεται υπέρ του Πούτιν», «αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση» ή «εξισώνει θύτες και θύματα».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, σε ανάρτησή του, σχολίασε με μάλλον σκωοτική διάθεση την κίνηση της Μποφίλιου. Έγραψε σχετικά: «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατασα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

Στην αρχική της ανάρτηση στο Facebook, η Νατάσσα Μποφίλιου είχε γράψει τα εξής:

«Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους. Να πω 2 αντιπολεμικά τραγούδια. Είπα ναι. Όπως λέω τόσα χρόνια σε δράσεις σαν αυτή. Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας.

Μου είναι αδύνατο να στρέψω το βλέμμα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση και θα είμαι στη θέση που πρέπει με όποιο τρόπο μπορώ. Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Νατάσσα».

Και το Twitter ξεσηκώθηκε κατά της Νατάσσα Μποφίλιου, σχετικά με τη συναυλία στο Σύνταγμα Οι περισσότεροι από τους χρήστες υποστήριξαν ότι Νατάσα Μποφίλιου εντάσσει στην ίδια κατηγορία ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και Ρωσία.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις των χρηστών:

Η αφίσα της συναυλίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook