Χαμός στα social media! Τι υποστηρίζει η κάθε πλευρά;

Μία νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην εγχώρια showbiz ανάμεσα σε δύο δημοφιλείς ράπερ, τον Snik και τον Light.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Snik κατηγόρησε τον Light μέσα από τα social media ότι έχει κλέψει χρήματα από τον Mad Clip ενώ, παράλληλα, δεν δίνει τα δικαιώματα των τραγουδιών του στην οικογένειά του.

Το βράδυ της Παρασκευής 11/3, ο Light δημοσίευσε μερικά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις κατηγορίες του Snik. Ο γνωστός ράπερ διέψευσε όλα όσα υποστήριξε ο Snik, λέγοντας πως από το 2017 που ο Mad Clip μπήκε στην Capital δεν έχει πειράξει ποτέ και από πουθενά χρήματά του.

Μάλιστα, ο ίδιος συνέχισε, αναφέροντας πως ήταν κολλητοί με τον Mad Clip κι ενώ ο αδικοχαμένος ράπερ είχε δεχτεί πολλές φορές προτάσεις από άλλες δισκογραφικές εταιρείες για να ενταχθεί στο δυναμικό τους, εκείνος εξακολουθούσε να παραμένει στην Capital, δηλώνοντας δημόσια πως τη θεωρεί οικογένειά του.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ξάδερφος του Mad Clip έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του, παίρνοντας θέση στην κόντρα των δύο ράπερ. Ο ίδιος υποστήριξε πως ο Light ουδέποτε έκλεψε λεφτά από τον Mad Clip.

Από την πλευρά του, ο Snik επιμένει στην άποψή του, υποστηρίζοντας πως τίποτα απ’ όλα αυτά που είπε δεν τα έβγαλε από το μυαλό του, πετώντας παράλληλα, τα «καρφιά» του στον Light μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook