Οι δηλώσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» την Κυριακή 14/3, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παίζοντας το παιχνίδι «Θα σου Βάλω Κουλούρα», με τον Μίνω Θεοχάρη ανέφερε την μεγαλύτερη πικρία του από τα media, η οποία είναι βασισμένη πάνω σε μία παρεξήγηση.

Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε βρεθεί στο στόχαστρο και όλοι είχαν μια γνώμη για εκείνον, μετά την φάρσα για βόμβα που έκανε στο θέατρο που εργάζεται.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το celebrity crush του, αλλά και το πιο τραγελαφικό γεγονός που του συνέβη την ώρα που βρισκόταν πάνω στο θεατρικό σανίδι. «Όταν ήμουν 12 χρονών ήμουν ερωτοχτυπημένος με την Αντιγόνη Ψυχράμη. Η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει είναι το σκηνικό με τη βόμβα στο θέατρο. Εκεί και αν ντρέπομαι… Ήταν ένας χαβαλές της στιγμής και εξελίχθηκε σε τραγελαφικό γεγονός.

Όσον αφορά την μεγαλύτερη παρεξήγηση που έχει γίνει προς το πρόσωπό του τόνισε: «Κάποιοι θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος εξαιτίας της πρώην σχέσης μου με την Μαίρη Συνατσάκη ή έχει γίνει παρεξήγηση σχετικά με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και τη σεξουαλική μου ταυτότητα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις