Με μια νέα ανάρτηση του ο Αντώνης Καφετζόπουλος επανέρχεται στην κόντρα του για την αντιπολεμική συναυλία στην οποία συμμετείχε η Νατάσα Μποφίλιου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος, πριν μερικές μέρες είχε εκφράσει σε μία ανάρτησή του, την αντίθεσή του για τη συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου στη συναυλία.

H συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου σε αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία, λέγοντας πως δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο καταδικάζοντας ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και στο τέλος και τη Ρωσία, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις σε χρήστες των social media.

Αυτή τη φορά , ο Αντώνης Καφετζόπουλος, δημοσίευσε στο facebook ένα σκίτσο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να παίζει στο πιάνο το τραγούδι της Νατάσσας Μποφίλιου, («η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει») με ρωσική προφορά. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ανάρτηση, διαγράφηκε λίγη ώρα αργότερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός στην πρώτη του ανάρτηση είχε γράψει: «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο από  την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατασα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικά  θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτή  την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook