Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Παντρεύεται για τρίτη φορά στα 85 του τη 32χρονη Μάρτα
Τρίτο στεφάνι αποφάσισε να βάλει ο 85χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνιμε την κατά 32 χρόνια νεότερη του Μάρτα Φασίνα.
Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Bild» ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αύριο θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, ενώ είναι άγνωστο αν θα παραστούν στην τελετή τα πέντε παιδιά του , που όπως λέγεται δεν εγκρίνουν αυτόν τον γάμο.
Το μυστήριο και η δεξίωση με τους 60 καλεσμένες θα γίνει αύριο στην πολυτελή βίλα του «Καβαλιέρε» στο Μιλάνο.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας δεν δίνει σημασία στις κακές γλώσσες, που λένε ότι η ξανθιά καλλονή θα μπορούσε να είναι εγγονή του, αφού η διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει είναι 53 ολόκληρα χρόνια.

Πρόσφατα, ο 85χρονος Μπερλουσκόνι είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες της 32χρονης αγαπημένης του, που είναι βουλευτής του κόμματός του, «Forza Italia».
Προτού κατέβει στην πολιτική, η Μάρτα εργάστηκε στο γραφείο Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μίλαν, και φαίνεται πως τους έφερε σε επαφή ο Αντριάνο Γκαλιάνι, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν και γερουσιαστής του κόμματος «Forza Italia».
Ο στενός φίλος του Πούτιν, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», αρχικά σκέφθηκε να αναβάλει το γάμο του με τη Μάρτα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ωστόσο, δεν ήθελε να στενοχωρήσει την εκλεκτή της καρδιάς του.
.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μπέτις – Παναθηναϊκός 4-0: Βαριά ήττα για το τριφύλλι – Τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο της πρόκρισης
- Καρυστιανού: «Καταδικάζουμε τη βασιλεία της ομερτά στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας» – Η φωτογραφία με Μαρία Γρατσία και Ζωή Κωνσταντοπούλου
- ΑΕΚ – Τσέλιε 0-2: Απογοήτευσε αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League
- Δημοσκοπήσεις – Metron Analysis και MRB: Σε άνοδο σχεδόν δύο μονάδων, η ΝΔ, φτάνει στο 31,1% – Λάθος ο πόλεμος στο Ιράν, λένε οι πολίτες, «όχι» στην αποστολή ναυτικών δυνάμεων στο στενό του Ορμούζ
- Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η σπάνια εξομολόγηση για την πατρότητα & την Κατερίνα Καινούργιου – “Η γνώμη της για μένα έχει αξία”
- KOSMOS 93.6: το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας της Αθήνας στην εκπομπή της Θάλειας Καραμολέγκου – Κυριακή 22.03.2026
- Μαίρη Συνατσάκη: Οικογενειακή περιπέτεια υγείας με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους
- «Ετήσια συνάντηση των Προέδρων και Εκπροσώπων των Εθνικών Επιτροπών EuroPsy (NECs) – EFPA στις Βρυξέλλες»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook