Τρίτο στεφάνι αποφάσισε να βάλει ο 85χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνιμε την κατά 32 χρόνια νεότερη του Μάρτα Φασίνα.

Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Bild» ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αύριο θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, ενώ είναι άγνωστο αν θα παραστούν στην τελετή τα πέντε παιδιά του , που όπως λέγεται δεν εγκρίνουν αυτόν τον γάμο.

Το μυστήριο και η δεξίωση με τους 60 καλεσμένες θα γίνει αύριο στην πολυτελή βίλα του «Καβαλιέρε» στο Μιλάνο.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας δεν δίνει σημασία στις κακές γλώσσες, που λένε ότι η ξανθιά καλλονή θα μπορούσε να είναι εγγονή του, αφού η διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει είναι 53 ολόκληρα χρόνια.


Πρόσφατα, ο 85χρονος Μπερλουσκόνι είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες της 32χρονης αγαπημένης του, που είναι βουλευτής του κόμματός του, «Forza Italia».

Προτού κατέβει στην πολιτική, η Μάρτα εργάστηκε στο γραφείο Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μίλαν, και φαίνεται πως τους έφερε σε επαφή ο Αντριάνο Γκαλιάνι, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν και γερουσιαστής του κόμματος «Forza Italia».

Ο στενός φίλος του Πούτιν, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», αρχικά σκέφθηκε να αναβάλει το γάμο του με τη Μάρτα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ωστόσο, δεν ήθελε να στενοχωρήσει την εκλεκτή της καρδιάς του.

.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις