Η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor και ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ αγαπημένο.

Ο Χρήστος Δάντης παρακολουθεί ανελλιπώς το Survivor και την πορεία της αγαπημένης του Ασημίνας και της στέλνει μέσα από τα social media, τη στήριξη του.

Στο χτεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τη νέα ανακατάταξη των ομάδων, γεγονός που ανέτρεψε τις όποιες ισορροπίες είχαν διαμορφωθεί.

Μεταξύ των παικτών που δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με την αλλαγή, ήταν η Ασημίνα με τη Σοφιάνα, καθώς οι δυο τους είχαν δημιουργήσει μία πολύ στενή σχέση και τώρα αναγκάστηκαν να χωριστούν.

Ο Χρήστος Δάντης που είναι από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι, πριν από λίγη ώρα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να στηρίξει τη σύντροφό του, Ασημίνα, καθώς αντιλήφθηκε ότι βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία της αγαπημένης του και τη συνόδευσε γράφοντας: «Κοιτάζω το γεμάτο στεναχώρια και αμηχανία βλέμμα σου και σε νιώθω. Είσαι σαν να ξεκινάς από την αρχή… Υπομονή θηρίο μου και όλα θα στρώσουν… Είσαι βουνό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης στο instagram story του ενθαρρύνοντάς την έστω και από μακριά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook