Μάρα Δαρμουσλή: Εντυπωσιακή με μπικίνι 2,5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της
Η Μάρα Δαρμουσλή γέννησε πρόσφατα το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη.
«Η χαρά και η συγκίνηση στο πρώτο παιδί δεν περιγράφονται με λέξεις, μόνο με δάκρυα και χαμόγελα» είχε πεί η η Μάρα Δαρμουσλή για να συμπληρώσει: «Στο δεύτερο παιδί, η χαρά και η συγκίνηση είναι ίδιες, με τη μόνη διαφορά, ίσως, να είναι η ελάχιστη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι δεν τα κάνεις όλα χάλια», είχε δηλώσει η Μάρα Δαρμουσλή για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.
Το μοντέλο και ηθοποιός λατρεύει το κολύμπι και είναι μάλιστα και χειμερινή κολυμβήτρια και συχνά ανεβάζει στο instagram σχετικές φωτογραφίες από την παραλία. Τώρα με τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού της ξέκλεψε λίγο χρόνο για τον εαυτό της και πήγε για κολύμπι.
Ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία από το μπάνιο της, με μπικίνι , εντυπωσιάζοντας για τις αναλογίες παρά την πρόσφατη γέννα της!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βοιωτία: Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος και δεμένος με χειροπέδες σε αυτοκίνητο
- Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μετά τον ρόλο της Αλίκης τα πράγματα ξέφυγαν, χρειάστηκε να κάνω πίσω» (βίντεο)
- Ελλάδα και ΗΠΑ υπέγραψαν διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας – Όλα όσα προβλέπονται
- Μαρία Σολωμού: Έχω μετανιώσει για όλες μου τις επιλογές, έχω κάνει ένα εκατομμύριο λάθη (βίντεο)
- Βορίζια: Μπαράζ ερευνών σε σπίτια και σπηλιές για να βρεθούν τα όπλα του μακελειού – Τι υποστηρίζει ο 48χρονος που έριχνε με το καλάσνικοφ – Στο μικροσκόπιο τα κινητά των κατοίκων στο χωριό
- Ιουλία Καλλιμάνη – «Σιωπή στη Διαπασών»: Το νέο της τραγούδι που καθηλώνει!
- Χλιδάτη ζωή με καταθέσεις 602.000 ευρώ ο αστυνομικός που συνελήφθη για εμπλοκή σε κύκλωμα ναρκωτικών
- «Στην Αγκαλιά του Φάνη»: Μαρία Αναστασοπούλου και Τριαντάφυλλος σπάνε κλισέ και… ρολόγια – Απόψε στις 23.45 – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook