Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν της έδωσα το ρόλο και είπε μετά ότι της την έπεσα» (video)

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε το μεσημέρι της Κυριακής ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
O Σπύρος Παπαδόπουλος ρωτήθηκε και για το αν γνώριζε για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.
«Όχι δεν γνώριζα. Δεν ασχολούμαι. Όταν φεύγω από το θέατρο δεν μιλάω για το θέατρο. Πολύ κακώς έχουν γίνει διάφορα πράγματα γύρω από αυτήν την ιστορία. Πρωτοδίκως οι άνθρωποι δικάζονται στις τηλεοράσεις και στα social media και η δικαιοσύνη λειτουργεί επικουρικά. Είναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Γινόμαστε όλοι δικαστές», σχολίασε.
Και κατέληξε: «Όλο αυτό δεν είναι καθόλου λογικό. Αν δεν ήταν γνωστοί αυτοί (Φιλιππίδης, Λιγνάδης) δεν θα λέγαμε τίποτα. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δύο άνθρωποι, όσοι έλεγαν αυτά τόσο καιρό θα πάνε να κλειστούν σε μια τρύπα; Εάν δεν υπήρχε το βάρος της κοινής γνώμης δεν θα είχαν προφυλακιστεί. Νομικά είναι αίολο αυτό που έχει συμβεί. Πόσο αληθινές είναι οι κατηγορίες;»
Ο ηθοποιός αποκάλυψε κι ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη πριν από χρόνια, όταν μια συνάδελφός του, είπε ψέματα ότι της την έπεσε.
«Κάποτε έκανα μια οντισιόν, έψαχνα μια κοπέλα για ένα ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες, τους είχα κλείσει ραντεβού σε διαφορετική ώρα. Επίτηδες, επειδή τα προσέχω αυτά, το έκανα στο σπίτι της μητέρας μου, με τη μητέρα μου παρούσα. Της είπα να μη φύγει, απλά ήταν σε έναν άλλο χώρο και δήθεν μας έφερνε καφέδες κλπ, για να είναι παρούσα», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μία κοπέλα που δεν την πήρα, πήγε και είπε “μου την έπεσε και γι’ αυτό δεν πήγα” για να μην πει στους φίλους της ότι “δεν του άρεσα σαν ηθοποιός”».
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τους «Απαράδεκτους», τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.
«Καταλάβαμε όταν τελείωσε η σειρά ότι ήταν κάτι που άρεσε αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα γράψει ιστορία. Με τα χρόνια το καταλάβαμε και καταλάβαμε το προφητικό γράψιμο της Δήμητρας».
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Sexy Laundry», στο Θέατρο Κάππα με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη.
Βλέπει τον εαυτό του στον ρόλο που ενσαρκώνει; «Προσεγγίζω τους ρόλους μου ψάχνοντας να βρω μέσα μου το αντίστοιχο κομμάτι. Δεν κάνω όμως ευθείες αναφορές. Ψάχνω απλά να βρω αντιστοιχίες», σημείωσε και τόνισε ότι δεν θα έκανε την παράσταση αν δεν δεχόταν η Δάφνη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συμμετέχει σήμερα σε τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών για την Ουκρανία
- Οι εγγυήσεις ασφαλείας και η τριμερής στο επίκεντρο του διαλόγου στον Λευκό Οίκο με τους Ευρωπαίους ηγέτες – Η Ρωσία αποδέχθηκε τις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία, λέει ο Τράμπ
- Ζελένσκι για συνάντηση με Τράμπ: «Είχαμε μια εποικοδομητική και πολύ καλή συζήτηση»
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο – «Θα προσφέρουμε πολύ καλή προστασία στην Ουκρανία», λέει ο Αμερικανός πρόεδρος (βίντεο)
- Πέτρος Κωστόπουλος: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον γιο του, Μάξιμο
- «Μεγάλη μέρα», λέει ο Τραμπ για τη σύνοδο με Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες – Στις 20:00 η συνάντηση με τον Ουκρανό πρόεδρο
- «LiveNews»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 15:40 – Δείτε το τρέϊλερ
- Σε δημιουργική τροχιά ο Νίκος Ράδος που γνωρίσαμε στο The Voice
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook