«Δέχτηκα ένα ξέσπασμα οργής»: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από την παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Δείτε όσα αναφέρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην ανακοίνωσή της.
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από την παράσταση που συμμετείχε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της, κάνει λόγο για ένα αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό της.
«Η συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου, το οποίο συνέβη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης της Παρασκευής, 1 Απριλίου 2022.
Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις όποιες δικές μου ευθύνες. Προσπάθησα μετά να το αξιολογήσω ως μία πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου, που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε, όσο ασύμβατοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας.
Άλλωστε ως ενήλικες, με καλή διάθεση, αυτό δεν θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδια σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out, που πρωταγωνιστούν μόνο δύο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική χημεία.
Τη δική μου τη γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς της να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω… Δυστυχώς, πολλές φορές η ενσυναίσθηση ή η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μέσω του δικηγόρου της.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Είμαι ο Γιώργος ο Μαζωνάκης… ο αληθινός!», είπε ο τραγουδιστής στην πρεμιέρα του λίγες ώρες μετά την μήνυση του Στέφανου Παπαδόπουλου (βίντεο)
- Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: Δεν τα έχω πεί ακόμα όλα στην Ελλάδα
- Συμφωνία των ηγετών της ΕΕ για δάνειο 90 δισ. ευρώ στην Ουκρανία: «Ήταν ενδεδειγμένη λύση», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- ΑΕΚ – Κραϊόβα 3-2: Επική ανατροπή στις καθυστερήσεις και πρόκριση για την Ένωση στους «16» του Conference League
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 12,9% το προβάδισμα της ΝΔ – Στο πλευρό των αγροτών η κοινωνία – Τι λένε για Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
- Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τα Χριστούγεννα: “Ας στρέψουμε την σκέψη μας στο Βρέφος Της Βηθλεέμ”
- Διαμαντής Καραναστάσης: Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ – Τουπήραν το δίπλωμα, «έπεσε» πρόστιμο 350 ευρώ
- Δέσποινα Βανδή: Στην κουζίνα με τον 18χρονο γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook