Σπύρος Νικολαΐδης: «Με έδερναν κάθε μέρα στο σχολείο και με εκβίαζαν για να μου παίρνουν τα λεφτά»

«Έμαθα μποξ και μια μέρα πήγα και πλάκωσα στο ξύλο αυτούς που μου έκαναν bullying», είπε ο Σπύρος Νικολαίδης, ο ηθοποιός που παίζει στη σειρά «Η γή της Ελιάς».
Ο Σπύρος Νικολαίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στους ξυλοδαρμούς που δεχόταν από τα μεγαλύτερα παιδιά.
Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», εξήγησε πως μεγάλωσε σε μία φτωχογειτονιά της Θεσσαλονίκης, η οποία έμοιαζε με «γκέτο» και δεν ήταν πάντα το «καλό παιδί».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια, που δεν ήταν καλά οικονομικά, σε μία φτωχή γειτονιά της Θεσσαλονίκης, που ήταν σαν να λέμε γκέτο. Εκεί ξεκίνησα το μποξ, γιατί στο σχολείο με έδερναν κάθε μέρα», είπε αρχικά, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!.
«Θυμάμαι ότι υπήρχαν παιδιά που είχαν μείνει στην ίδια τάξη τρεις ή τέσσερις φορές, αλλά και εξωσχολικοί, που έρχονταν και μας εκβίαζαν για να μας πάρουν τα λεφτά και να μην φάμε ξύλο. Αφού έγινα, λοιπόν, καλός στο μποξ, πήγα μια μέρα στο σχολείο και πλάκωσα στο ξύλο αυτούς που μου έκαναν bullying. Έπρεπε να το αποβάλω αυτό από μέσα μου και να σταματήσει να συμβαίνει με κάποιον τρόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, είχαν απευθυνθεί πολλές φορές στην αστυνομία. «Μας έλεγαν οι αστυνομικοί ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Και να κάναμε καταγγελία, θα έρχονταν την επόμενη μέρα κάτω από το σπίτι μας και θα μας περίμεναν να μας σκοτώσουν στο ξύλο», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Έχω ζήσει πολύ άσχημα πράγματα κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω, που χαίρομαι για τον εαυτό μου, γιατί ενώ μεγάλωσα έτσι, τελικά τα κατάφερα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση: «Ναι» από το 90% για να πληρώνουν όσοι βανδαλίζουν τα πανεπιστήμια – Είσοδο με έλεγχο ζητά το 76%
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Σαν άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη στο νέο της βιντεοκλίπ – “Ήταν να βρεθούμε” – Δείτε το βίντεο
- To challenge της Αναστασίας Παντούση στο ΟΠΑΠ Game Time για το Final Four
- Μητσοτάκης για άρση μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων: Να επιβραβεύονται οι εργατικοί και να απομακρύνονται όσοι δεν ανταποκρίνονται επί μακρόν
- H Klavdia τραγουδάει με τη γιαγιά της – Το βίντεο στο TikTok
- Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε ο άνδρας που τραυματίστηκε από πτώση μαρμάρων μπαλκονιού στο κέντρο της πόλης
- Το τρίτο ημίχρονο του Final Four στο Άμπου Ντάμπι στο ΕΡΤNEWS – Έκτακτη εκπομπή Παρασκευή 23 Μαΐου 2025, στις 22:00
- Κέρκυρα: Αντιδράσεις για φωτογράφιση με ημίγυμνα μοντέλα πάνω σε στύλο στα παλιά Ανάκτορα – Δείτε βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook