Η Έλενα Αθανασοπούλου είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό.

H Έλενα Αθανασοπούλου, έχει καταθέσει και μήνυση κατά του σκηνοθέτη για το βιασμό της και για την υπόθεση θα διεξαχθεί έρευνα.

«Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους, εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21», δηλώνει στην ΕΡΤ η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η νεαρή ηθοποιός, χωρίς να κατονομάσει τον σκηνοθέτη που καταγγέλλει για βιασμό, έκανε λόγο για ένα «άγριο περιστατικό» που την άλλαξε από τότε: «Πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 33χρονη ηθοποιός, με συμμετοχή σε αρκετά σίριαλ, ανέφερε ότι επέλεξε να μιλήσει καθώς βρήκε το κουράγιο λόγω του κινήματος #MeToo.

Όσον αφορά στον φερόμενο ως δράστη, πρόκειται για σκηνοθέτη που έχει υπογράψει πάρα πολλές τηλεοπτικές παραγωγές με το τελευταίο του σίριαλ, μάλιστα, να σημειώνει μεγάλη επιτυχία αυτή τη σεζόν, που προβάλλεται σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα με την μήνυση της ηθοποιού, η ίδια τον γνώρισε το 2009 μέσω κοινής παρέας.
Το 2010, στα πρώτα της βήματα στον χώρο όπως καταγγέλλει η ηθοποιός, έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό σκηνοθέτη που υπογράφει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Ο γνωστός σκηνοθέτης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Έλενα Αθανασοπούλου. Ένα βράδυ την κάλεσε για δείπνο και μετά θα ακολουθούσε έξοδος με κοινούς φίλους. Όπως ισχυρίζεται στην μήνυση της, ο 58χρονος φρόντισε να γίνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Αφού η νεαρή κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία οδηγήθηκαν στο αμάξι όπου φέρεται να την βίασε.

Μετά την μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δόθηκε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook