Χαλαρός και άνετος με αθλητικό look - Τράβηξε όλα τα βλέμματα ο Αργυρός

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής σόουμπιζ και κάθε του ανάρτηση προκαλεί αμέτρητα.. “εγκεφαλικά”, με τις θαυμάστριές του να πέφτουν κυριολεκτικά στα πατώματα για χάρη του.

Ο γνωστός τραγουδιστής διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή, την καθημερινότητα και την δουλειά του.

Μοίρασε εγκεφαλικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την νέα του ανάρτηση

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το γυμναστήριο, κατά τη διάρκεια της προπόνησής του, η οποία έκανε τις διαδικτυακές του φίλους να “λιώσουν”.

Μάλιστα, στην ανάρτηση αυτή υπάρχουν και ορισμένα στιγμιότυπα από το στούντιο, όπου ακουγόταν το νέο του κομμάτι με τίτλο “Ταξίδι ζωής” που περιλαμβάνεται στο καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο “22” που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες.

«Blue!!!!Μάλλον..???? Έχω και αχρωματοψία..???? #listening #newalbum #22 #taxidizwis #gymmotivation #studio», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook