Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βαφτίζουν τα δίδυμα κορίτσια τους, Αριάνα και Φιλίππα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζονται για τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών τους.
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βαφτίζουν τα δίδυμα κορίτσια τους, Αριάνα και Φιλίππα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Το αγαπημένο ζευγάρι, σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, είναι σε αναζήτηση του μέρους όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή. Η δημοσιογράφος τους συνάντησε στο πάρτι για τα γενέθλια του παρουσιαστή.
Αφού απέκλεισαν δύο νησιά, ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός τους κλείνουν περισσότερο στη Μύκονο, ωστόσο υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος για να το οριστικοποιήσουν. Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης πιθανότατα να είναι οι δύο νονοί του ενός από τα δίδυμα.
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έγιναν γονείς το περασμένο καλοκαίρι και από τότε η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – Χράντετς Κράλοβε 2-2: Πάγωσε το ΟΑΚΑ στο φινάλε , όλα ανοιχτά στην Τσεχία (βίντεο)
- Δέσποινα Βανδή : Στιγμιότυπα από τις διακοπές της – Το παθιασμένο φιλί με τον Μπισμπίκη και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της
- ΟΦΗ – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 3-0: Ευρωπαϊκός θρίαμβος για τους Κρητικούς που είναι «αγκαλιά» με την πρόκριση στη League Phase του Europa League
- ΠΑΟΚ – Μπραν 1-1:Ο Μπάμπα έσωσε την παρτίδα, όλα ανοιχτά ενόψει Νορβηγίας!
- Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μπαλί
- Aπάντηση του ΥΠΕΞ στις προκλήσεις της Τουρκίας: Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»– «Αβάσιμοι και χωρίς νόμιμο έρεισμα οι τουρκικοί ισχυρισμοί»
- Κύπρος: Τουρκικά drones και μαχητικά παρενοχλούν κυπριακές πτήσεις – Ελεγκτής απέτρεψε σύγκρουση με επιβατικό αεροσκάφος
- Παναθηναϊκός: Νέα εντυπωσιακά πλάνα από τα έργα στο γήπεδο του Βοτανικού – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook