Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τα πρώτα live του γνωστού τράπερ

Ο αιφνίδιος θάνατος του Mad Clip στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, σπόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Έξι μήνες μετά τον χαμό του η αδερφή του, Άσπα, διαπρέπει στα social media και ακολουθεί τα χνάρια του.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της με τίτλο “Στάχτη” που έχει γίνει ήδη viral.

Η συνέντευξη της Άσπας

Το πρωί της Κυριακής στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και την Ελένη Βουλγαράκη μίλησε η Άσπα και αναφέρθηκε στον πολυαγαπημένο της αδελφό, Mad Clip, αποκαλύπτοντας πως ο θάνατός του ήταν αυτός που την έκανε στο να κυνηγήσει το όνειρό της στη μουσική.
Όσα είπε η Άσπα στην πρωινή εκπομπή του Mega

«Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή να κυκλοφορήσω το τραγούδι που είχαμε ηχογραφήσει με τον αδερφό μου. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα αυτό το τραγούδι. Ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε να κυνηγήσω την καριέρα μου στη μουσική. Πίστευε πάρα πολύ σε εμένα. Είχαμε σκεφτεί να το ξεκινήσουμε μαζί, να με βοηθήσει και εκείνος αλλά δυστυχώς έτσι όπως ήρθαν τα γεγονότα, δεν προλάβαμε.

Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να τον κάνω περήφανο όπως έκανε κι εκείνος εμένα τόσα χρόνια. Τη σκέφτομαι τη σύγκριση μαζί του και με φοβίζει κάποιες φορές γιατί ο αδερφός μου ήταν τεράστιος καλλιτέχνης και είχε 100 κιλά προσωπικότητα. Ο θάνατος του αδερφού μου με κινητοποίησε γιατί είδα συμβαίνουν πράγματα απρόοπτα, που δεν τα περιμένει κανείς και δεν τα έχουμε προγραμματίσει και είπα ότι θα το κυνηγήσω.

Θυμάμαι να μου λέει, “νιώθεις σταρ; Πρέπει να νιώθεις σταρ και να πιστεύεις στον εαυτό σου”. Θυμάμαι τα πρώτα του βήματα. Τον πρώτο καιρό με τη μητέρα μου τον είχαμε περάσει για παλαβό. Είχε τόση αυτοπεποίθηση στη σκηνή, από το πρώτο του Live ακόμα που είχε 20 άτομα. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι είναι αδερφός μου γιατί δε μου άρεσε να το διαφημίζω και να εκμεταλλευτώ το όνομά του», είπε η Άσπα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook