"Δεν χρειάζονται βιασύνες. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει" τόνισε ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης.

Από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor επέστρεψε ο Γιώργος Κατσαούνης, πριν από λίγες ώρες, στην Ελλάδα. Ο λόγος αυτής της επιστροφής δεν ήταν άλλος από την απαράδεκτη ενέργεια του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης που κινήθηκε επιθετικά προς τον Τάκη Καραγκούνια παραβιάζοντας βασικό κανόνα στο Survivor.

Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ωστόσο, ο Τσακατσούκας κλήθηκε να διαχειριστεί μια ατυχία. Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε και στα πλάνα που προβλήθηκαν στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN, ο πρώην παίκτης του Survivor… έχασε την βαλίτσα του!

«Δεν χρειάζονται βιασύνες. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Την έχασα την βαλίτσα μου ρε γαμ…το» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης στους ανθρώπους της παραγωγής του Survivor.

«Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω» φρόντισε όμως να πει με χαμόγελο, απευθυνόμενος στις κάμερες, ο Γιώργος Κατσαούνης.

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Κατσαούνη και η δημόσια συγνώμη

Παρελθόν αποτελεί πια από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης ύστερα από την σχετική ανακοίνωση του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργου Λιανού σε προηγούμενο επεισόδιο.

Ο λόγος είναι η απαράδεκτη ενέργεια του παίκτη της κόκκινης ομάδας να κινηθεί επιθετικά, τη νύχτα στην καλύβα, προς τον συμπαίκτη του, Τάκη Καραγκούνια. Κάτι που βεβαίως παραβιάζει βασικό κανόνα του Survivor.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Γιώργος Κατσαούνης θέλησε να μοιραστεί τις δικές του σκέψεις για αυτή την εξέλιξη και να ζητήσει μια δημόσια συγνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσακατσούκας του Survivor έγραψε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς… ΛΟΧΑΓΌΣ».

Αυτή τη δημοσίευση, ο πρώην παίκτης του Survivor επέλεξε να τη συνοδεύσει με έναν στιγμιότυπο από τον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης και να συγκεντρώσει πλήθος θετικών σχολίων στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook