«Είναι ντροπή μας»: Απασφάλισε η Εύη Δρούτσα για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision

"Δεν μου αρέσει ούτε η παρουσία ούτε το τραγούδι", λέει η Εύη Δρούτσα.
Η Εύη Δρούτσα όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη συμμετοχή της Αμάντα Γεωργιάδη στην Eurovision 2022, είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη την οποία και εξέφρασε δίχως κανένα δισταγμό.
«Είχαμε τον Good Job Nicky. Μπορούσαμε να πάμε με αυτόν στη Eurovision. Δεν κατάλαβα γιατί δεν πήγαμε, επειδή είναι γιος του Πάριου; Δεν μου αρέσει ούτε η παρουσία ούτε το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ ωραία φωνή η κοπέλα, πάρα πολύ καινούρια για να χρειαστούμε εμείς μια τέτοια παρουσία αυτή τη στιγμή.
https://youtu.be/igDsjqzLZN8
Δεν ξέρω πώς ψηφίζονται αυτοί και πώς ψηφίζονται άνθρωποι οι οποίοι έρχονται από το εξωτερικό. Πρώτα δεν έχουν το δικαίωμα οι άνθρωποι που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα; Καλό είναι να ψηφίζει το κοινό; H Ελλάδα έχει πάρα πολύ καλές φωνές και είναι ντροπή μας που δεν έχουμε αυτούς τους ανθρώπους μπροστά» είπε η Εύη Δρούτσα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στο Τέξας: 27 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες – 27 τα αγνοούμενα κοριτσάκια από την κατασκήνωση Camp Mystic
- Το Happy Traveller στη Νήσο Μαν – Κυριακή 6 Ιουλίου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Καιρός: Τετραήμερος καύσωνας από αύριο και μετά θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιά
- Θύμα διάρρηξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας, πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών» – Βίντεο
- Θεσπρωτία: Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο Μαυρομματίου – Οι διάλογοι της ντροπής – Στον ανακριτή οι 14 κατηγορούμενοι
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι άνθρωπος του πάθους δεν με συγκινούν τα ποταπά, θέλω ένταση στην ζωή μου» (βίντεο)
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η «Καθημερινή» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook