«Νιώθω δικαιωμένη»: Οι πρώτες εικόνες από την αποφυλάκιση της Έλενας Πολυχρονοπούλου
Λίγα λεπτά πριν από τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 12/5, η Έλενα Πολυχρονοπούλου βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά από οκτώ μήνες.
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, ιδιαίτερα συγκινημένη που βγήκε στον «έξω κόσμο», έπεσε αμέσως στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων. Εκεί, εκτός από τους γονείς της, ήταν και αρκετοί φίλοι της, όπως ο Νικόλας Παπαύλου από το Big Brother.
«Φυλακή, αυτή η λέξη τα λέει όλα. Είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να φύγω τρέχοντας να πάω στους γονείς, στους φίλους μου, σε όσους με στήριξαν και τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε εφ’ όλης της ύλης εν καιρώ. Θέλω να πάω λίγο να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω. Θα τα συζητήσουμε όλα.
Υπάρχουν άνθρωποι που με στήριξαν, η αλήθεια είναι, και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Εύχομαι να είναι καλά και να τους συναντήσω έξω. Νιώθω δικαιωμένη σίγουρα και η μεγαλύτερη δικαίωση θα έρθει στο δικαστήριο» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου στους δημοσιογράφους.
Παρακάτω οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE:
Η μητέρα της δηλώνει – «Σήμερα ξαναγεννιέται το παιδί μου και εμείς»
Η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή T-live για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της κόρης της αλλά και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μέσα στη φυλακή.
«Ξαναγεννιέται το παιδί μας, ξαναγεννιόμαστε εμείς… Είναι ένα πρώτο βήμα αυτό γιατί έχουμε μπροστά μας και ένα δικαστήριο. Ευχαριστώ πολύ τους δικηγόρους μας, τον κύριο Κούγια, τον κύριο Κοκοτό. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ευελπιστώ να βγει αθωωτική απόφαση στο δικαστήριο», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας της 29χρονης.
Και συνέχισε, αναφέροντας: «Δεν κοιμήθηκα καθόλου, όλη την εβδομάδα περιμένω αυτό, να τη σφύξω στην αγκαλιά μου. Είμαι πολύ χαρούμενη! Για εκείνη είναι πολύ δύσκολα γιατί το να είσαι αθώος και βρίσκεσαι στη φυλακή είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε διαχωρίσει τη θέση μας από τον πρώην σύζυγό της. Δεν είχε ποτέ καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Θα βγει με περιοριστικούς όρους αλλά ούτε ασχολήθηκα να δω ποιοι είναι».
Σχετικά με τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η Έλενα Πολυχρονοπούλου στη φυλακή δήλωσε: «Όλο αυτό το διάστημα η ψυχολογία της ήταν πολύ χάλια. Όταν δεν έχεις καμία εμπλοκή γιατί να πάρεις μία ευθύνη που δεν σου αναλογεί. Φώναζε από την πρώτη στιγμή την αθωότητά της. Ένιωθε αδικημένη και προδομένη. Από την πρώτη στιγμή ζητούσε να ανοίξουν το κινητό της γιατί δεν υπήρχε τίποτα. Εμείς τη στηρίζαμε για να είναι δυνατή. Έχουμε ένα βήμα ακόμα και εκεί πιστεύουμε ότι θα φανεί πλήρως η αθωότητά της. Δεν αμφιβάλλαμε στο ελάχιστο για την αθωότητά της».
Ολες οι Ειδήσεις
- Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων στις 16/12, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού
- Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τα στοιχεία που «έκαψαν τον ανιψιό, ο γιός του γνωστού επιχειρηματία που καταζητείται και δύο νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών
- Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Άντεξαν» οι Αρκάδες και πήραν την ισοπαλία
- Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ετοιμάζει μελομακάρονα
- Νίκος Μουτσινάς: Τέσσερα χρόνια προσπαθούσα να δημιουργήσω μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά το κεφάλαιο έκλεισε (βίντεο)
- «Ζω Καλά»: Καλεσμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου – Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Οι γυναίκες που γνώρισα στην Ελλάδα είναι συναρπαστικές»
- Ρομαντικό ενσταντανέ δίπλα στη θάλασσα για για Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντή Καραναστάση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook