Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια προκάλεσε σάλο στα κοινωνικά δίκτυα.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα σόσιαλ μίντια για τη φωτογραφία που ανέβασε χθες στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου πατάει με τα ψηλοτάκουνα της έναν σκύλο.

Η παρουσιάστρια πόζαρε στο πλατό της εκπομπής, ακουμπώντας με το ψηλό της τακούνι πάνω στον σκύλο, ενώ συνόδεψε την εικόνα με την εξής λεζάντα: «Ο αρκουδάκος μας επέλεξε να αράξει κοντά μου σήμερα! Καλημέρα».

Η ανάρτηση όμως προκάλεσε αντιδράσεις που μάλλον δεν περίμενε η παρουσιάστρια.

«Ο σκύλος δεν είναι σκαμπό. Θα μπορούσες να ακουμπήσεις τα πόδια σου στο σίδερο του σκαμπό που κάθεσαι και ο σκυλάκος να ήταν εκεί. Μα ήμαρτον. Εσύ δεν το βλέπεις λάθος; Που σχολιάζεις ότι παντού ψάχνουμε κάτι κακό; Αν δε σου αρέσει η κριτική, τότε λάθος το ανέβασμα τέτοιας φωτο», έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε «γιατί ακριβώς τον πατά;».

Θέση πήρε και η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου, ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, γράφοντας στο Facebook: “Σας πείραξε η Τσιμτσιλή που ανέβασε φωτογραφία και φαίνεται να κάνει το σκύλο της κάτι ανάμεσα σε σκαμπό-πατάκι. Και μάλιστα αναρωτιέται για την κακία του κόσμου. Η Τσιμτσιλή που έχει τόσα χρόνια δίπλα της τον Παπανώτα -έχει τελειώσει και κτηνίατρος τρομάρα του- και δε σταματάει να εκφράζει τις μισόζωες απόψεις του. Αλησμόνητη η στιγμή που ραδιοφωνικά είχε εξομοιώσει τα αδέσποτα με τα σκουπίδια.
Η Τσιμτσιλή μισή φορά δεν του είπε «τι μας λες καλέ μου άνθρωπε». Δηλαδή τι καλύτερο περιμένατε. Αυτή είναι η νοοτροπία τους, τόσο φτάνει η παιδεία τους”.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που της ανέφεραν ότι είναι λάθος να «πατάει» τον «Αρκούδο», ενώ κάποιοι άλλοι πήραν το μέρος της, υποστηρίζοντας ότι το βάρος της δεν έπεφτε στο σκυλί.


Μεταξύ αυτών και ο ιδιοκτήτης του συμπαθούς τετράποδου, Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος σημείωσε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τον «Αρκούδο».

«Η Σταματίνα λατρεύει τον Αρκούδο μας αλλά κι εκείνος την υπεραγαπάει. Γιαυτό άραξε μπροστά της. Κι όπως βλέπετε, όσοι ξέρετε από σκυλιά, ο Αρκούδος χαμογελάει…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook