Μάγια Τσόκλη: Η μάχη με τον καρκίνο του μαστού, η υιοθεσία του γιού της και γιατί δεν θέλει να πολυμιλάει γι΄ αυτή (video)

Η Μάγια Τσόκλη, η κόρη του γνωστού εικαστικού, ξεκίνησε ως σχεδιάστρια μόδας πριν μπει στον χώρο της δημοσιογραφίας και στη συνέχεια στην πολιτική, από όπου αποχώρησε γιατί όπως λέει δεν ένιωθε χρήσιμη.
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» η Μάγια Τσόκλη.
Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της στην υιοθεσία του γιου της, στην πολιτική και γιατί την εγκατέλεψε αλλά και για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.
«Μου άφησε την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν», είπε για το θάνατο της μητέρας της που συνέβη ενώ ήταν 5,5ετών.
Για το πρόβλημα υγείας της είπε στην Ελένη Καρποντίνη: «Το άγχος μου με την πολιτική, έχω την αίσθηση ότι η ταχύτητα που έγινε συνδέεται με αυτό». «Είχα καρκίνο του μαστού, ήμουν πάντα τυπική με τις εξετάσεις, είχα πιάσει ένα γρομπαλάκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία, επειδή είχα κάνει πρόσφατα εξετάσεις. Όταν πήγα πια, συνειδητοποίησα ότι ήταν μία κακοήθεια».
Ο γιος της είναι ό,τι πιο σημαντικό για εκείνη, ο θησαυρός της, αλλά και η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της. «Το να μεγαλώνει κανείς ένα αγόρι έφηβο είναι ό,τι πιο δύσκολο υπάρχει».
Επέλεξε την υιοθεσία για να γίνειμητέρα και όπως είπε είναι ένα θέμα το οποίο δεν θέλει να διαφημίζει καθώς αφορά ένα άλλο άτομο. «Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό γιατί θεωρώ ότι αφορά έναν άλλο άνθρωπο και ομολογώ ότι ενοχλούμαι λίγο από κάποιες περιπτώσεις που παραπροβάλλουν την πράξη της υιοθεσίας. Την υιοθεσία πρέπει να την κάνει κάποιος πολύ συνειδητά, γνωρίζοντας ότι περιέχει δυσκολίες μεγαλύτερες από το να κάνεις ένα βιολογικό παιδί που είναι πολύ δύσκολο από μόνο του».
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη
Ολες οι Ειδήσεις
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία με τους γονείς της
- Grande League: Κάθε Κυριακή στις 22:30 η αθλητική ενημέρωση στο OPEN γίνεται…GRANDE!
- Κορυφαία ματς της SuperLeague 2 σε ACTION 24 και Athletiko.gr!
- ΕΡΤ1 – «Ό,τι αξίζει»: Πρεμιέρα Κυριακή 21.09.2025 – Ένα ξεχωριστό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας
- Συγκλονιστική σκηνή: Ο τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας στο βόλεϊ ενημερώνεται μέσα στο γήπεδο ότι η μητέρα του πέθανε – Βίντεο
- Δύο νέες δημοσκοπήσεις: Πρώτη με διαφορά η ΝΔ, τι λένε οι πολίτες για το πιθανό κόμμα Τσίπρα, πώς αξιολογούν τους πολιτικούς αρχηγούς
- Χρήστος Κούγιας: Το νέο εγχείρημα προς τιμήν του πατέρα του, Αλέξη Κούγια
- Νίκος Μακρόπουλος – Γιώργος Σαμπάνης: Μαζί στο στούντιο πριν τη συνύπαρξή τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο – Φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook